Administratör till företag i Växjö

Administratör till företag i Växjö

Vi söker nu en administratör till vår kund i Växjö. Tjänsten är på heltid och innebär en visstidsanställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget är dagtid på vardagar och förväntas starta omgående.

Dina arbetsuppgifter

Som administratör kommer du ha en avlastande roll gentemot specialisterna som arbetar ut mot kunder. I din roll kommer du få stor variation på arbetsuppgifter där du kommer utföra allt ifrån enklare administrativa uppgifter till mer kvalificerade uppgifter.

I din roll kommer du utföra produktions- och leveransuppföljningar, viss kundfakturering samt hantera statistik. Avdelningen genomför även bokslut samt tillhandahåller diverse uppgifter till sina kunder som kräver kvalitetskontroller.

Din profil

För att vara aktuell för den här rollen har du en god administrativ förmåga och har sedan tidigare erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. Har du utbildning inom ekonomi eller logistik ses detta som meriterande. Arbetet kräver god datorvana och har du dessutom tidigare erfarenhet av Microsoft Dynamics AX ses det som meriterande för tjänsten. Goda kunskaper i engelska är ett krav för tjänsten då företaget kommunicerar på såväl svenska som engelska inom organisationen.

För att lyckas i denna tjänst vågar du ta dig an nya arbetsuppgifter och bidra med egna initiativ. Du har förmågan att prioritera och kan med enkelhet strukturera dina arbetsuppgifter. Du har en prestigelös inställning och trivs med att vara en del av en supportande funktion.

Ansökan
Vi arbetar löpande med ansökningarna så tveka inte att söka redan idag. Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta Isabella Westerlund på 0470 - 34 98 71.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se