För att stärka vår närvaro på marknaden söker vi nu en aktiv säljare som vill arbeta inom ett eller flera av våra affärsområden!

Ditt uppdrag
Vi på Håkanssons Maskinaffär är en stabil ägare och jobbar med kvalitativa premiumprodukter vad gäller traktorer, grävmaskiner och grönytemaskiner m.m.  
I uppdraget som säljare ansvarar du för befintlig kundstock och bearbetar aktivt nya kunder, som i huvudsak befinner sig i Kronobergs-, Blekinge- och Kalmar län.
Vidare tar du ett helhetsansvar i affären mot kund, leverantör och försäkrar dig om att vi levererar en produkt enligt kundens förväntning. Du ansvarar för hela affären, från start till leverans vilket också inkluderar vissa administrativa arbetsuppgifter som kommer med affären.

Du säljer nya och begagnade maskiner med tillhörande tjänster samt i förekommande fall service- och reparationsavtal.
I försäljningsarbetet har du stöd av en professionell serviceorganisation och våra leverantörers produktspecialister.
Att kunden är i centrum är en självklarhet och du trivs med att erbjuda dina kunder en service utöver det vanliga.

Många av våra kunder har varit oss trogna i generationer, och det är av stor vikt att vi fortsätter att bevara den traditionen.   


Din profil
Vi söker dig som har ett intresse i maskiner och som tycker det är roligt att lära sig nya produkter. Du har en ödmjuk framtoning, agerar prestigelöst mot våra kunder och tillhandahåller hög service och med en vilja att förvalta o utveckla vårt varumärke som fristående och flexibel privat aktör bland stora kedjor.
Som säljare hos oss förmedlar du kunskapen om våra produkter på ett professionellt sätt. Vidare ser vi att du är en lagspelare som tycker om försäljning och tycker om att arbeta mot tydliga mål. Du är en relationsbyggare som förstår värdet av att ha en hög närvaro ute hos dina kunder. Du behöver brinna för det personliga mötet, trivas i det lilla företaget och att driva affären i mål.

Som säljare hos oss blir du del av ett företag som präglas av ett familjärt klimat. Du får en självständig roll där du får arbeta med produkter av hög kvalitet. 

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:
  • Några års erfarenhet av försäljning B2B
  • Erfarenhet av offentlig upphandling
  • Ett intresse för produkten och inom det område våra kunder verkar
Du behöver också ha viss erfarenhet av försäljning där produkten du säljer inte är färdig och kan se olika ut beroende på kundens behov. 

Din ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Detta är en direktanställning hos Håkanssons Maskinaffär som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75 eller mail carolina.skold@onepartnergroup.se.

 
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.hmab.nu/
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se