Rekryteringskonsult till OnePartnerGroup i Växjö

Rekryteringskonsult till OnePartnerGroup i Växjö

OnePartnerGroup Sydost bildades 2013 och har expanderat snabbt sedan dess. Pandemin har tillfälligt påverkat oss som de flesta andra, men tack vare en stark etablering på marknaden och en bred affär med kunder i alla branscher står vi nu på stabil grund igen och fortsätter växa. Vi behöver nu bli fler för att tillgodose våra kunders behov, och söker dig som har god erfarenhet av att jobba med rekrytering och som kan ta en proaktiv roll som rekryteringskonsult hos oss.

Vi är ett framåtlutat gäng som tror på att vi blir mer produktiva ju roligare vi har tillsammans. Söndagsångest finns inte här! Vi sitter i nya fräscha lokaler på I11-området som är inspirerande och väl anpassade för vår verksamhet. Att stötta och pusha varandra ser vi som en självklarhet för att tillsammans nå framgång. Här får du chans att utvecklas och själv utforma din roll och ditt team för att tillsammans växa och uppnå våra mål. Eftersom vi befinner oss i en expansiv fas förutsätter rollen hög grad av flexibilitet och mobilitet. Förutom samarbetet med närmsta kollegorna har du också möjlighet att ta hjälp av alla erfarna kollegor runt om i landet.

Dina arbetsuppgifter

Som Rekryteringskonsult hos oss blir du en viktig del i vårt drivna team där du självständigt driver ditt ansvarsområde rekryteringaffär och jobbar mot såväl personliga mål som verksamhetens övergripande målsättningar. Du blir vårt ansikte ut mot marknaden och bygger upp långsiktiga och förtroendefulla relationer med våra kunder. Genom din kunskap om individ- och organisationsutveckling kan du bistå kunden som rådgivare och agerar som en samarbetspartner snarare än en leverantör. Kundvård och nykundsbearbetning är självklara inslag i din arbetsvardag och du ansvarar för hela processen - från kravprofil och annonsutformning till intervjuer, personbedömning, referenser och slutligen anställning.

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för rekrytering, är säljfokuserad samtidigt som du har ett naturligt eget driv. Du är lösningsorienterad och vet att det är i mötet med kund och kandidat som framgång sker!

För att trivas i denna roll är du förtroendeingivande, tycker om att träffa människor och knyta nya kontakter. Med fördel har du redan idag ett lokalt nätverk och erfarenhet av tjänsteförsäljning B2B. Vi tror att du som söker har flera års arbetslivserfarenhet inom rekryteringsbranschen. Du har någon form av eftergymnasial utbildning och du har med fördel tidigare erfarenhet av en roll med personalansvar. För att trivas hos oss på OnePartnerGroup är du strukturerad, effektiv och innovativ i såväl arbetssätt som synsätt. Som person är du trygg i dig själv, prestigelös och flexibel. Du är engagerad och trivs bäst i en dynamisk miljö där det finns mycket att göra och där du själv formar din arbetsvardag.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kommer att tillsättas enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta verksamhetschef Emma Hördegård, emma.hordegard@onepartnergroup.se.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se