Projektledare - Växjö

Projektledare - Växjö

ONE Nordic söker nu en driven projektledare till etableringen i Växjö. Vi står inför en spännande fas där du som Projektledare kommer att ha en aktiv och viktig roll i att vara med och utveckla verksamheten på bästa sätt.

Arbetsbeskrivning
Som projektledare driver du entreprenader, service och underhåll i våra kunders elnät. Du arbetar med att leda och genomföra egna projekt, såväl avtal som entreprenader, på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Det ingår kalkylering av framtida uppdrag, att planera och ansvara för genomförandet av projekt, löpande driva uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du arbetar med företagets montörer, tekniker och underentreprenörer med helhetsåtaganden från kravställning till leverans.

Du rapporterar till avdelningschefen och ingår i den lokala ledningsgruppen.

Vem är du?
Du har relevant arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens, gärna inom elkraftsområdet eller markentreprenader. För att lyckas i rollen behöver du ha en ekonomisk förståelse samt ha ett öga för nya affärsmöjligheter. Vi ser att du har god erfarenhet av ledarskap, du tar initiativ, är driven och brinner för att utveckla och motivera den personal du arbetar med. Kunskaper i entreprenadjuridik är meriterande. B-körkort är ett krav.

Du trivs med att leda och organisera personal, har en problemlösningsförmåga och är noggrann samt tycker om att fatta beslut och kan bidra till vår utveckling med ett stort engagemang. Du agerar på ett förtroendeingivande sätt och kan skapa goda relationer med våra kunder.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö
  • Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
Ansökan och frågor
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta avdelningschef Erik Råhlin, tel. 0701-981033.
Passar du in på ovanstående profil, så tveka inte att ansöka redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Fackliga kontakter
Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705–925110 (Ledarna)
Adnan Puzic 0703-422024 (Sveriges Ingenjörer)
Mer info
Kontaktperson Erik Råhlin
Telefon 0701-981033
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.one-nordic.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ONE Nordic koncernen är Nordens ledande leverantör inom energitekniska tjänster, service och entreprenad. Koncernen hjälper energiproducenter, energidistributörer samt energianvändare såsom industrier, kommuner, fastighetsförvaltare och ägare av trafik- och belysningssystem att modernisera och optimera sina anläggningar. Koncernen ägs av Altor Fund III till 90, 5 procent och E.ON, 9,5 procent. ONE Nordic koncernen har cirka 1 100 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder SEK. ONE Nordic koncernen är verksam i Sverige och Norge och huvudkontoret ligger i Malmö. Mer information finns på www.one-nordic.se.