Belysningsmontör Växjö

Belysningsmontör Växjö

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Vi söker nu en montör med inriktning mot belysning med placering i Växjö.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av underhållsåtgärder, felavhjälpning, seriebyten av ljuskällor, inspektioner, punktbyten av ljuskällor, armaturbyten, byten av rostskadade stolpar samt att åtgärda vandalisering, kabelfel och trafikskador på din belysningsanläggning. Förutom att självständigt planera och driva arbetet ser vi att du håller dig uppdaterad inom aktuella tekniker, metoder, material och regelverk.

Din profil
Som person är du flexibel och duktig på att planera ditt arbete och stimuleras av varierande och ansvarsfulla uppgifter.
Utöver detta har du:
– Gymnasieutbildning med el-teknisk inriktning eller motsvarande
– Ett par års arbetslivserfarenhet inom service eller byggnation
– B-körkort
– God kännedom om elnätets uppbyggnad
– Kunskaper inom låg- och/eller högspänningsområdet

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö
Ansökan och frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Martin Wåhlander på tel. 0701-987 604.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Martin Wåhlander
Telefon 0701-987 604
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.one-nordic.se/
Sista ansökningsdag 7 sept 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ONE Nordic koncernen är Nordens ledande leverantör inom energitekniska tjänster, service och entreprenad. Koncernen hjälper energiproducenter, energidistributörer samt energianvändare såsom industrier, kommuner, fastighetsförvaltare och ägare av trafik- och belysningssystem att modernisera och optimera sina anläggningar. Koncernen ägs av Altor Fund III till 90, 5 procent och E.ON, 9,5 procent. ONE Nordic koncernen har cirka 1 100 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder SEK. ONE Nordic koncernen är verksam i Sverige och Norge och huvudkontoret ligger i Malmö. Mer information finns på www.one-nordic.se.