IT-Drifttekniker Växjö

IT-Drifttekniker Växjö

Vi söker nu fler IT-Drifttekniker till vårt kontor i Växjö

Arbetet som drifttekniker innefattar drift, underhåll, projektutföranden och planering i våra kunders IT-system. Arbetet innebar mycket kundkontakt samt schemalagd bemanning i vår 2nd line support och beredskap.

Vi söker dig som brinner för ditt jobb, har minst 1 års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska. Du har självklart goda kunskaper inom Microsoftmiljö samt områden listade nedan.


- Windows Server 2008, 2012, 2016


- VMware


- Citrix/Terminalserver


- Microsoft SQL


- Microsoft O365, Azure


Vi som arbetar på Office IT-Partner håller ett högt tempo, tar stort eget ansvar och har en stark inre drivkraft att lyckas. Därför söker vi dig med driv, som gillar att arbeta i grupp och som har framåtanda. Vi värdesätter flexibilitet, hög serviceanda och att du brinner för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Du är lösningsinriktad, effektiv och strukturerad.


Vi växer men det är viktigt för oss att bibehålla den familjära känslan vilket är en starkt bidragande orsak till den höga trivseln hos oss. Vi har roligt på jobbet och vi gör många saker tillsammans även utanför arbetstid.


Ansökan och kontakt


Intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt
Mer info
Kontaktperson Karin Lantz
Telefon 0470-779966
Email Mejla Karin Lantz
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.officeitpartner.se/vaxjo
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Office IT-Partner Växjö

Vi tror på intet sätt att vi är unika, men vi tror att vi är en av de intressanta samarbetspartnerna i området. Våra styrkor är: lokal och nationell representation, servicevilja, flexibilitet och en motiverad kontinuerligt utvecklad medarbetarekår.


Vi har det lilla företagets flexibilitet och närhet till kund och det stora företagets resurser. Vårt affärskoncept bygger på servicevilja, flexibilitet, närhet, kompetens och kontinuitet.

Vill du vara med i vårt lag! Vi består just nu av 66 medarbetare i Växjö och Ljungby, och vi måste bli fler. Under begreppet Funktions-IT levererar vi IT tjänster till små/medelstora företag och offentlig verksamhet över hela landet. Hos oss får de hjälp med allt från Arbetsplatser till Servermiljöer med 24/7 support och applikationsutveckling/utbildning.