Montör Lokalnät - Växjö

Montör Lokalnät - Växjö

Vi söker nu montör inom lokalnät till Region Syd med placering vid vår etablering i Växjö.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara inom service, drift och underhåll samt mindre entreprenadprojekt. Beredskap kommer ingå i tjänsten.
Ditt arbetsområde kommer att vara i Kronoberg.


Vem är du?

Du har en avslutad gymnasieutbildning inom el eller elkraft/eldistribution och har goda kunskaper inom el, hög- och lågspänning. Du måste vara väl förtrogen med ESA och kopplingsarbete.
Tidigare erfarenhet som linjemontör (distributionselektriker) och/eller erfarenheter från underhåll och drift av elanläggningar och elinstallationer är meriterande.

B-körkort är ett krav. BE eller C-körkort och god datorvana är meriterande.

Som person är du initiativrik, noggrann och strukturerad, samt har en väl utvecklad social förmåga. Du har förmåga att kunna arbeta både självständigt och i grupp. För att uppfylla kravprofilen för tjänsten är det också viktigt att du har ett högt säkerhetstänk.
Som entreprenör värdesätter vi också att du har förmåga att utveckla goda och nära kontakter med såväl interna som externa intressenter, samt att du är serviceinriktad, målinriktad och kostnadsmedveten.
Vana från digital hantering/rapportering är meriterande.


Ansökan och frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Martin Wåhlander, tel. 070-1987604.
Sista ansökningsdag: 2018-06-15
Passar du in på ovanstående profil, så tveka inte att ansöka redan idag!


Facklig kontakt

Anders Kristiansson, 0705-91 67 89 (SEF)
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://one-nordic.se
Sista ansökningsdag 15 juni (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.
ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.