Drifttekniker Nordlo Växjö

Drifttekniker Nordlo Växjö

Vill du bli en del av ett sammansvetsat team, med möjlighet att tillsammans förbättras och utvecklas? Är du strukturerad och ambitiös och vill jobba på ett företag som lyfter sina medarbetare för att lyckas i sin roll? Då har vi jobbet för dig.

Hos oss får du trevliga, vassa kollegor som gillar det vi gör och har kul på jobbet. Vi jobbar för att det ska finnas en bra balans mellan arbete och privatliv. I koncernen har vi högt uppsatta mål och ett mål är att vi ska ha dom nöjdaste medarbetarna i branschen.

Vi vill vara bäst i branschen på att ta hand om våra medarbetare, och det gör vi genom delaktighet, personligt ansvar, utveckling och en bra teamkänsla.

Vi söker dig som

Vi söker nu drifttekniker som vill vara med och stötta och vägleda kunderna i deras digitaliseringsresa med hjälp av våra IT-lösningar. För att passa in i rollen som drifttekniker ser vi gärna att du arbetat som konsult i några år eller i en liknande roll. Du har en väl dokumenterad utbildning eller annan dokumenterad erfarenhet inom området. Du är driven, engagerad och gillar strukturerad problemlösning. Ett professionellt sätt och att du gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras dagliga arbete ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Primära arbetsuppgifter kommer vara installation, förvaltning och support av våra kunders IT-miljöer. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på uppdrag och kund.

För tjänsten förväntas du ha goda kunskaper i:
  • Windows server
  • Managering funktioner så som (Active Directory, Group Policy, DNS)
  • Terminalserver
  • O365/Azure
  • Powershell
  • Det är meriterande om du innehar certifiering inom något av ovanstående
Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift

B-körkort är ett krav.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nordlo.com
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Nordlo

Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av Zetup, Office IT-Partner, Dicom och norska IT total. Sedan augusti är även Netcomp en del av koncernen. Med fokus på rådgivning och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl nationella som internationella organisationer. Nordlo har idag drygt 600 medarbetare på 36 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,3 miljarder. Nordlo Växjö & Ljungby har idag 66 medarbetare som arbetar på våra kontor i Växjö och Ljungby.