Resursmekaniker

Resursmekaniker

Mekaniker till Nobina Sveriges Resursmekaniker Team
Vill du bli en i vårt team?

Bakgrund
Gruppen resursmekaniker adresserar de extra behov av resursförstärkning som uppstår på våra verkstäder inom Nobina Sverige.

Generellt om Nobina
Nobina Sverige finns i dagsläget på cirka 55 orter i Sverige, Uppdelat på 16 trafikområden.

Nobina-koncernen tillhandahåller kollektivtrafiktjänster inom Sverige, Norge, Danmark och Finland samt expressbusstrafik. Med våra ca 10 000 anställda är Nobina en av de tio ledande koncernerna inom europeisk kollektivtrafik och den ledande nordiska busskoncernen.

Vi söker dig
Som delar vår vision med att alla vill resa med oss och även förenkla kundens vardagsresande. Hela och säkra bussar är det du som Resursmekaniker arbetar med för att kunna förenkla kundens vardagsresande. Vi söker dig som är serviceinriktad, målinriktad samt sätter kvalitet och säkerhet främst.

Resursmekaniker på Nobina
Som resursmekaniker på Nobina erbjuder vi dig ett jobb med stor variation med en bred vagnpark med 2500 bussar av flertalet tillverkare, samt en varierande arbetsmiljö hos våra 16 trafikområden.

Vi erbjuder även en kompetensutvecklingsplan för att utveckla dig själv som mekaniker. Arbetsuppgifterna kommer att variera mellan felsökning, reparation och service/underhåll av bussar. Ett stimulerande och utvecklande arbete i såväl grupp som enskilt.

Personliga egenskaper
Vi efterfrågar någon som är serviceinriktad samt målinriktad och värdesätter kvalitet i arbetet. Du skall ha lätt att arbeta med andra människor samt följa bolagets processer och visioner. Du skall vara en problemlösare som hjälper till att utveckla dig och dina kollegor i respektive roll. Du möter stressiga situationer och miljöer med lugn och trygghet. Du är utåtriktad och flexibel, men framförallt tycker du om människor och ser en utmaning i att alltid ha nöjda kunder.
  • Du skall vara målinriktad - du bryr dig om att leverera i tid och av kvalitet
  • Du skall värdesätta kvalitet
  • Du skall ha lätt för att samarbeta med kollegor
  • Du skall hantera stressiga situationer på ett tryggt sätt
  • Du skall kunna jobba på annan ort under perioder, då uppdragen kan utföras i hela landet.
Utbildning
En fordonsteknisk utbildning eller liknande, även lärlingsmodellen ger ett mervärde. Du skall ha en god datorvana då vi på Nobina använder oss av en del system för att logga utfört arbete, följa garantier, reservdelsinköp samt för att kunna felsöka diverse avancerade fel.

Arbetslivserfarenheter
Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat tidigare som mekaniker. Kan utföra service och reparationer av fordon på egen hand. Det är även meriterande att kunna utföra felsökningar av fordon. Med felsökning menas både enkel och avancerad felsökning av fordons-elsystem samt motor och övrigt. Du skall ha erfarenhet av underhållsrutiner samt processarbete. Att ha arbetat tidigare i bussbranschen är meriterande.

Körkortsbehörighet
B-körkort är ett krav, D-körkort är meriterande.

Vi erbjuder
Vi ger dig en gedigen introduktion samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision "Alla vill resa med oss" och vår affärsidé "Vi förenklar kundens vardagsresor".

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.

Om tjänsterna
Tjänsten är på heltid. Arbetstid enligt schema, Schema kan variera beroende på ort detta meddelas dock senast 2 veckor innan. Arbetstiderna kan variera mellan dagtid, kvällstid samt natt. Individuell lönesättning.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nobina.com/sv/Sverige/
Sista ansökningsdag 9 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 6 000 medarbetare och 2 300 bussar. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Nobina Sverige är en del av Nobinagruppen, ett av Nordens största persontrafikföretag.

Läs mer på
www.nobina.se