Nalco Water söker Sales Representative

Nalco Water söker Sales Representative

Vill du bli en del av ett industriledande säljsteam och komma in i ett bolag som arbetar för att ständigt vara med och utveckla branschen. Du kommer arbeta med verksamhetsutveckling och att utveckla samt skapa nya kundrelationer. Din utgångsort är i Karlstad/Örebro eller i närliggande område, men din arbetsplats kommer sträcka sig bredare än så och viss övernattning kommer ingå i rollen.

Dina arbetsuppgifter

Som Sales representative hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Arbeta med nuvarande och potentiella kunder för att identifiera deras behov och möjliga utvecklingsmöjligheter inom deras industri.
  • Generera och genomföra strategi- och säljplaner för nuvarande kunder för att uppnå nya säljmål.
  • Ständigt fungera som en hjälpande hand åt kunderna och vara en problemlösare.
  • Genom systemanalys och tolkning av data bistå kunderna med rekommendationer för att optimera deras verksamhet.
Tjänsten passar dig som trivs med ett varierande arbete och har en vilja att arbeta med sälj och service inom industribranschen. Tjänsten är på heltid och man kommer att utgå Växjö, men rollen innebär mycket resande.

Din profil

Vi söker dig som är universitetsutbildad inom det tekniska området eller som har arbetat med teknisk försäljning sedan tidigare. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat inom en industriverksamhet för att enklare förstå dig på Nalcos verksamhet. Som person tror vi att du är en person som gillar att arbeta med kundbemötande och verksamhetsutveckling. Du kommer att påbörja din anställning med en utbildning för att få fullständiga kunskaper om Nalco för att kunna hjälpa kunderna på bästa sätt. För att vara aktuell för rollen måste du vara flytande i det engelska språket och ha körkort.Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Nalco Water.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Världens ledande leverantör av vattenbehandling och processförbättringar, Nalco Water, samarbetar med kunder som söker innovativa sätt att hantera vatten- och resursbegränsningar. Som en del av Ecolab passar vi perfekt in i företagets vision om att vara världsledande inom vatten-, hygien- och energiteknik och -tjänster, avsedda att främjla och skydda våra viktigaste resurser.