Trä/betongarbetare till Växjö, Kronober och Blekinge.

Trä/betongarbetare till Växjö, Kronober och Blekinge.

Nu behöver vi utöka vår personalstyrka i Växjö, Kronoberg och Blekinge med fler duktiga och engagerade medarbetare inom trä och betong/armering.

Trä och armering/betongarbetare till Växjö, Kronoberg och Blekinge

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige AB utvecklar hus-, anläggnings- och hus projekt.

NCC:s verksamhet inom hus o anläggning expanderar. Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster inom området och för att kunna tillgodose våra kunders önskemål söker vi därför duktiga och engagerade trä och armering/betongarbetare.

Rollen hos oss
Som trä- och betongarbetare på NCC får du ett varierande arbete eftersom vi jobbar med allt från nyproduktion, ombyggnation till renovering i både små och stora projekt. Arbetet bedrivs både självständigt och i små och stora lag där vi verkar för en god och säker arbetsmiljö. Du kommer jobba i Växjö, Kronoberg eller Blekinge och bli del av ett team med god kamratskap och bra stämning.

Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror du känner igen dig på följande beskrivningar:
  • Du ser dig som en händig problemlösare som kan jobba självständigt, är välorganiserad och tar initiativ
  • Du kan prestera resultat tillsammans med andra och hantera att jobba under tidspress
  • Du uppskattar och bidrar till god laganda och samarbete
  • Du är ansvarsfull och noga med tider och säkerhet
  • Du har en bra kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift
Dina erfarenheter
  • Yrkesbevis samt B-körkort är ett krav
  • Du behöver ha minst 5 års branscherfarenhet
Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vid behov tillämpas provanställning. Arbetsområdet är Växjö, Kronobergs och Blekinge län. Resor inom regionen förekommer och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Allt det är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjligheter till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta HR-Specialist Magnus Schill 070-579 29 87

Välkommen med din ansökan snarast men senast 2018-11-30. Urval och tillsättning sker löpande.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 29 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.