Projektinköpare Infra

Projektinköpare Infra

NCC bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Infrastructure med region Infra East omfattar Blekinge, Småland, Södra Halland, Skaraborg, Östergötland samt Gotland och vi har en stark marknad framför oss. Vi behöver nu förstärka vår inköpsorganisation i Småland med en affärsmässig Projektinköpare som har erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen.

Dina nya utmaningar

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att i samarbete med platsledningen genomföra inköp för projekten, arbeta med leverantörsbedömningar, förhandlingar, skriva kontrakt och göra leverantörsuppföljningar. I arbetet som Projektinköpare är det viktigt att vara intresserad och uppdaterad gällande marknadsläge, prisbild och leverantörer inom projektens segment. Du kommer delta i anbudsarbetet, upprätta inköpsbudget, genomföra upphandlingar av material och underentreprenörer.

Som Projektinköpare kommer du att ingå i vår inköpsorganisation i region Infra East där vi driver arbetet utifrån koncernens riktlinjer. I rollen arbetar du nära projektchefer och platschefer och du bidrar med din expertis genom hela våra projekt, från kalkylskedet till avslut. Du rapporterar till gruppchefen för inköpsorganisationen på region Infra East.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi vill att du som söker tjänsten som Projektinköpare har minst tre års erfarenhet av inköpsarbete i bygg- eller anläggningsbranschen. Vi ser gärna att du tidigare arbetat som platschef eller entreprenadingenjör samt har en teknisk utbildning eller motsvarande med dig i grunden.

För att trivas i tjänsten som Projektinköpare motiveras du av att driva processer framåt. Du är en affärsmässig förhandlare samtidigt som du strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra leverantörer. Tack vare dina tidigare erfarenheter är du självgående i ditt arbete och har en god samarbetsförmåga där du ser till laget för jaget.

Dina kontaktytor kommer att vara många såväl internt som externt. Därför är det extra viktigt att du har en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt och behärskar svenska i tal och skrift. Körkort är viktigt då tjänsten innebär en del resor i region Infra East.

Kom och väx!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information

Placeringen är på något av våra kontor i Småland, med fördel i Växjö. Vill du veta mer om rollen som Projektinköpare hos oss är du välkommen att kontakta Gruppchef Sofie Wasslavik, 076-521 58 24. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 8 maj 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.