Platschef kronoberg blekinge - building sydost

Om jobbet

NCC har flera spännande projekt i länen där vi bl.a. bygger nya lägenheter på gamla Vattentornstomten i Växjö och nya lägenheter på Pottholmen i Karlskrona samt renoverar 301 lgh åt Växjöbostäder. Därutöver har vi ett antal mindre projekt som vi driver via våra byggservicegrupper.

Vi har för avsikt att växa inom länen och för att lyckas med detta samt de spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi nu fler kvalificerade Platschefer, Arbetsledare och Entreprenadingenjörer till Building i Kronoberg Blekinge.

Rollen hos oss

Vi söker affärsinriktade platschefer som vill ta ansvaret för ett byggprojektets genomförande d.v.s. från kontrakt till överlämnandet inom givna tids- och kostnadsramar. En framgångsrik platschef skapar och upprätthåller bra relation till sin kund, är en bra ledare och har förmågan att samordna såväl egna resurser så som våra underentreprenörer samt är lösningsorienterad. Detta kräver ett handfast ledarskap med förmågan att delegera, sätta krav och entusiasmera medarbetarna. Utmärkande för NCC’s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt god arbetsmiljö. Våra platschefer har dessutom god tillgång till stödresurser inom exempelvis kalkyl, inköp och projektering samt möjlighet att arbeta med de senaste tekniska plattformerna. En hel del projekt bedrivs i samarbetsformen Partnering. Beroende på uppdragets storlek har du ett antal arbetsledare till din hjälp som tillsammans med NCC’s yrkesmän och underentreprenörer skapar nya landmärken i vår närmiljö. Du rapporterar till projektchefen.

Dina erfarenheter
  • Flerårig praktisk erfarenhet som platschef, arbetsledare och entreprenadingenjör
  • Ansvarat för projekt från någon miljon och uppåt
  • Byggteknisk utbildning eller motsvarande
  • God datavana
Dina egenskaper
  • Förmåga att överblicka helheten och duktig på att planera och organisera projekt
  • Resultat- och lönsamhetsinriktad entreprenör
  • Tycker om att leda och utveckla medarbetare och verksamhet
  • Utvecklings- och lösningsorienterad - ser möjligheter
  • Samarbetsförmåga, sinne för affärer och förmåga att skapa goda relationer
Vi erbjuder

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med och bygga något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Ytterligare information

Anställningsform är tillsvidare på heltid med placering på något av våra kontor i Kronoberg Blekinge. Resor inom området förekommer och B-körkort är ett krav.

Kom och väx!

Vill du veta mer om rollen hos oss är du välkommen att kontakta Produktionschef Staffan Ekdahl, staffan.ekdahl@ncc.se, 0730-660248. Registrera din ansökan och CV snarast men senast 2017-11-30. Urval och tillsättning sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.