Bilmekaniker Växjö

Bilmekaniker Växjö

Bilmekaniker sökes!
Bli en av oss, vi växer.

Om Motorsport AB
Vi på Motorsport AB brinner för att sälja bilar och bygga långsiktiga kundrelationer. Vi säljer Citroën och Subaru sedan 17 respektive 14 år tillbaka i tiden. Sedan 5 år har vi också en Mekonomen bilverkstad för att kunna erbjuda även andra märken vår höga servicenivå.

Om dig
Du är praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för bilar och bilmekanik. Du är engagerad och drivs av att hela tiden utvecklas och hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken.

Du är en ansvarstagande bilmekaniker med ett genuint bilintresse och med ambition att utveckla både dig själv och din arbetsplats. Du värdesätter goda kundrelationer och ett gott samarbete kollegor emellan.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innefattar felsökning, service, reparationer av personbilar och lätta lastbilar, av främst märkena Citroën & Subaru.
Vi utför också AC-reparationer, glasreparationer och hjulinställning etc vilket kan finnas möjlighet att utbilda sig inom.

Kvalifikationer
Som person är du självgående och arbetar strukturerat och effektivt.

Du har:
• Gymnasial utbildning inom fordonsteknik
• God datorvana
• B körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska både tal och skrift.

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett lagom snabbt växande företag med ett sammansvetsat team. Tjänsten är heltidsanställning med 6 månaders provanställning.

Tillträde: snarast möjligt.
Mer info
Kontaktperson Jonas Svensson
Email Mejla Jonas Svensson
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.motorsport-bs.se
Sista ansökningsdag 7 juli (16 dagar kvar)