Servicerådgivare hos Motorsport AB

Servicerådgivare hos Motorsport AB

Servicerådgivare sökes
Brinner du för att arbeta med service och kundkontakt samt besitter fordonsteknisk kompetens, då är du kanske vår nya kollega!

Om Rollen
Som servicerådgivare hos oss på Motorsport AB jobbar du hela tiden för att överträffa kundens förväntningar så att vi tillsammans når målet att bli bilfirman i Växjö med högst kundnöjdhet. Dina arbetsuppgifter består i att vägleda kunden i tekniska frågor, boka verkstadstid och upprätta offerter. Du hanterar telefon, mailförfrågningar och in- samt utlämningar av fordon.
Tillsammans med vår verkstadschef och ytterligare en kollega som är servicerådgivare planerar du arbetet för 7 stycken tekniker/mekaniker. Du ser också till att reservdelar som åtgår i de arbeten du bokat finns tillgängliga i rätt tid.

Din profil
För att passa i rollen som servicerådgivare är du införstådd med vikten av utomordentligt god service och bra kundbemötande. Många situationer som uppstår kräver att du är flexibel och en problemlösare. Då datorn och dess system lägger grund för din arbetsdag krävs också att du behärskar den väldigt väl. Fordonsteknisk kompetens är ett krav.

Övriga kriterier:
  • B-körkort
  • Flytande tal och skrift i svenska och engelska
Vi erbjuder
En viktig roll i ett snart 70 år gammalt och stabilt familjeföretag som precis gjort sitt andra generationsskifte. Med rätt inställning och engagemang finns möjlighet, utöver vanliga förmåner, till bonus efter resultat.

Välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag är 15 mars.
Rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning.
Mer info
Kontaktperson Jonas Svensson
Telefon 0703418143
Email Mejla Jonas Svensson
Område Växjö
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.motorsport-bs.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Motorsport är stolta över vår mångåriga erfarenhet av försäljning av bilar. Med snart 70 år i branschen borgar vi för ett gediget kunnande, lång erfarenhet av kunders önskemål och en hög kvalitet i våra tjänster kring och efter bilköpet. Vi är auktoriserad återförsäljare för Citroën, Subaru och Peugeot. Med ett brett sortiment av personbilar och lastvagnar kan vi erbjuda en bil för varje smakriktning.