Bilmekaniker sökes till Motorsport AB

Bilmekaniker sökes till Motorsport AB

Bilmekaniker sökes
Drivs du av att överträffa kundens förväntningar och har tidigare jobbat som mekaniker/tekniker eller genomgått fordonsteknisk utbildning, då är du kanske vår nästa kollega.

Om Rollen
Du arbetar efter en planering din verkstadschef och servicerådgivare gjort upp men rollen kräver god flexibilitet och initiativförmåga. Främst är det service och mekaniska reparationer du utför men också felsökning och tillbehörsmontering ingår. Tillsammans med övriga 6 mekaniker strävar du hela tiden efter att överträffa kundens förväntningar och därmed bidra till att vi når målet som bilfirman i Växjö med högst kundnöjdhet.
Du kommer främst att arbeta med bilar från märkena Citroën, Peugeot och Subaru.

Din profil
Som person är du självgående och arbetar strukturerat, effektivt och gillar att ha rent och snyggt omkring dig. Du gillar att samarbeta och delar gärna med dig av dina kunskaper precis som du är lyhörd för andras erfarenheter. Fordonsteknisk kompetens är ett krav.

Övriga kriterier:
  • B-körkort
  • Flytande tal och skrift i svenska och engelska
Vi erbjuder
En viktig roll i ett snart 70 år gammalt och stabilt familjeföretag som precis gjort sitt andra generationsskifte. Med rätt inställning och engagemang finns möjlighet, utöver vanliga förmåner, till bonus efter resultat.

Välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag är 15 mars. Rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning.

Kontakt
Jonas Svensson
070-34 18 143
jobbansokan@motorsport-bs.se
Mer info
Kontaktperson Jonas Svensson
Telefon 0703418143
Email Mejla Jonas Svensson
Område Växjö
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.motorsport-bs.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Motorsport är stolta över vår mångåriga erfarenhet av försäljning av bilar. Med snart 70 år i branschen borgar vi för ett gediget kunnande, lång erfarenhet av kunders önskemål och en hög kvalitet i våra tjänster kring och efter bilköpet. Vi är auktoriserad återförsäljare för Citroën, Subaru och Peugeot. Med ett brett sortiment av personbilar och lastvagnar kan vi erbjuda en bil för varje smakriktning.