Vi fortsätter expandera och söker bilmekaniker / tekniker

Vi fortsätter expandera och söker bilmekaniker / tekniker

Vi på Mobilmec AB, Mekonomenbilverkstad öster fortsätter expandera och söker en ny medarbetare.

Vi söker dig som har/är
  • Fordonstekniksutbildning och/eller flerårig erfarenhet inom bilmekanik
  • Noggrann
  • Strukturerad
  • Flexibel
  • Punktlig
  • Ansvarsfull
  • B-Körkort

Huvudsakliga arbetsuppgifter är reparation och servicearbeten på personbilar , sportbilar , lättalastbilar då vi är en allbilsverkstad


I arbetet ska du kunna jobba självständig med uppgifterna som ålägges dig men ändå kunna vara en del utav vårat team och kunna samarbeta och ha en god socialkompetens.


Ansökan sker löpande så tveka inte och söka!

Sökord BILMEKANIKER , BILTEKNIKER , TEKNIKER ,BILMEK ,FORDONSMEKANIKER
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mobilmec.se
Sista ansökningsdag 27 okt (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mobilmec AB bilspecialisten i Växjö, startade sin verksamhet redan 1985 i Växjö, då med en rullande verkstad , där servicar och rep gjordes på plats hos kunden , men med mer avancerade bilar så flyttades verksamheten till lokaler i början av -90 talet .


2008 ansluter vi oss till Mekonomen . Att ansluta oss till Mekonomen bilverkstad var det alternativ som passade oss bäst. Dels på grund av att Mekonomen har höga krav på sina verkstäder, både gällande hur lokaler ser ut, kompetens på mekaniker och på utrustningen som ska användas. Du som kund ska inte känna någon osäkerhet att lämna in din bil till Mobilmec AB Bilspecialisten Mekonomen bilverkstad jämfört med att lämna in din bil till en auktoriserad verkstad.


Genom Mekonomen får vi tillgång till hela Mekonomen´s sortiment, en databas där vi har alla service protokoll till alla bilar, verkstadshandböcker där vi snabbt och enkelt kan plocka fram tider på specifika reparationer och snabbt ge dig som kund ett kostnadsförslag som är bindande. Genom Mekonomen så får vi tillgång till löpande utbildning, vi har den senaste och mest sofistikerade diagnosutrustningen på marknaden.

2018 Dubblade vi våran verkstadsyta , samt helrenoverade lokalera.


Detta i kombination med vår kunskap och Många års erfarenhet av arbete med bilar och bilreparationer gör Mobilmec AB Bilspecialisten till en svårslagen bilverkstad