Elektriker och Ledande Montör till Midroc i Växjö sökes!

Elektriker och Ledande Montör till Midroc i Växjö sökes!

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Vi expanderar i Småland och söker nu nya kollegor till etablering i Växjö. Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete!
Vill du jobba som installation- eller serviceelektriker, eller ha möjlighet till variation i arbetet och växla mellan olika typer av uppdrag? Du kanske känner att du vill axla ett större ansvar och vill bli ledande montör eller projektledare? Vi söker nu nya kollegor som vill vara med och forma vår nya etablering på den lokala marknaden.

Om du liksom oss vill vara kundens bästa val - så har vi jobbet för dig!
Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel och har ett starkt engagemang att vilja att bidra till teamet. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt är det viktigt du har god förmåga att samarbeta med kollegor och skapa bra relationer med kunder. Att du har el-utbildning i grunden, ECY certifikat och B-körkort ser vi som ett krav.

Elektriker: Gillar du att jobba tillsammans? Är du en lagspelare och har några års erfarenhet av byggbranschen som installationselektriker? Vi genomför just nu både större och mindre entreprenadjobb och är i behov av fler engagerade medarbetare som förstärker vårt team för kommande utmaningar. Under våren kommer vi även att ha möjlighet att ta in lärlingar och praktikanter, så tveka inte att söka eller tips

Ledande montör: Som ledande montör har du en viktig roll i att få ihop gänget och skapa den där goda stämningen som vi alla vill jobba i! Tillsammans med ett starkt lag och nära samarbete med projektledning, kund och andra yrkesgrupper levererar du installationsutföranden i världsklass! Vi erbjuder vidareutbildningar och det starka stöd som finns i en större organisation men friheten och själc

Vi söker även dig som är en erfaren serviceelektriker med ett stort engagemang för att leverera mervärde till kund och bygga långsiktiga relationer. Kanske är du redo att axla ett större ansvar och är nyfiken på vad vi kan erbjuda? Hör av dig!

Är du Projektledare inom elinstallation eller kanske ledande montör med en önskan att ta nästa kliv? Trivs du med att driva projekt och att vara den som ansvarar för planering, genomförande och avslut - med ekonomi och medarbetare i fokus? I så fall skulle tjänsten som projektledare erbjuda dig ett självständigt och engagerat arbete. Sök tjänsten på vår annons för Projektledare.

Arbetsområde: Växjö med omnejd

Vi erbjuder:
Förutom att du får engagerade kollegor kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag.
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, föräldraledighet m.m.
  • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
  • För förmånliga priser möjlighet att hyra vårt boende i Lindvallen och Kläppen
  • Tillgång till personalstöd/kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
  • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget
  • Som serviceelektriker hos oss kan du vid behov få erbjudande om servicebil - som du också har möjlighet att använda utanför arbetstid
Som en del i koncernen Midroc Europe är vi är stolta över att för andra året i rad placeras som Nr 1 på organisationen Universums listan över Sveriges Bästa Arbetsgivare och vi vet att vår kultur och människorna som är med och skapar den har en avgörande del i vår framgång och vidareutveckling som bolag.

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 21 jan 2021 (2 dagar kvar)