Chef till Memira Eyecenter i Växjö

Chef till Memira Eyecenter i Växjö

Vi rekryterar en chef till det expansiva bolaget Memira Eyecenter i Växjö. Är du en engagerande ledare ute efter nya utmaningar?

Då kan detta vara något för dig! Vi söker nu en chef till Memira Eyecenter i Växjö, som lockas av att bygga upp och utveckla detta växande bolag som är på frammarsch i regionen. Här blir du en del av ett marknadsledande bolag som står för ett familjärt och jordnära klimat. Vi ser fram emot att ha dig med på resan att driva bolaget mot nya framgångar - varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Memira Eyecenter kommer du in i en varierande roll, där du har som största fokus att förvalta och driva regionen framåt. Memira Eyecenter är marknadsledande i Norden och utgör en betydande skillnad för sina kunders välmående, med fokus på ögon och synkorrigering.

Som chef på Memira Eyecenter arbetar du i en expansiv organisation som är i centrum av en inflytelserik och ständigt utvecklande bransch. Förutom detta är du också en del av ett generöst bolag som anordnar roliga aktiviteter och som har förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension och 30 dagars semester.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som chef på Memira Eyecenter i Växjö kommer du att axla en bred, varierande roll, där ingen dag är den andra lik. Du kommer att ha organisatoriskt och ekonomiskt ansvar och vara en nyckelperson i expansionen av regionen.

I rollen kommer du att:
 • Leda och fördela arbetet, motivera och inspirera hela kliniken/klinikgrupperna att maximera försäljningen
 • Ansvara för verksamhetens dagliga drift (i form av resursoptimering, arbetsflöde, inköp och liknande)
 • Ansvara för nyckeltal, KPI:er och budget
 • Ha personalansvar i form av chefskap och utveckling av medarbetare samt rekrytering av nya kollegor
 • Säkerställa förstklassig service genom hela patientcykeln
 • Hitta nya, affärsmässiga samarbeten i regionen - ex mot vårdcentraler och optikkedjor
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Memira Eyecenter i Växjö har kontor på Västra Esplanaden 9A. Start sker efter överenskommelse, men vi ser gärna att det blir så snart som möjligt. Du kommer att jobba kontorstider, med viss möjlighet till flexibilitet. Vissa resor kan tillkomma i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik och lyckas i positionen som chef ser vi att du tidigare har jobbat i liknande roll med chefsansvar, så att du känner dig trygg i att leda teamet framåt för att nå företags gemensamma mål.

Vidare tror vi att du:
 • har jobbat i en verksamhetsnära och ledande roll tidigare, med vana av att fatta affärsmässiga och organisatoriska beslut
 • har erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling
 • är analytisk och har god förståelse för finansiella rapporter/nyckeltal
 • är samarbete och service personifierad och har en vilja att nå mål tillsammans med ditt team och dina kollegor
 • har god systemvana och förståelse för effektivisering och förbättring av processer
 • har en eftergymnasial utbildning (inom ex ekonomi, juridik eller annat relevant)
 • har flytande kunskaper i svenska och engelska
Vi ser det som meriterande för rollen om du har jobbat kliniskt.

Drivkrafter som vi tror finns hos dig är att du verkligen gillar att leda och motiveras av att ge energi till ditt team för att nå nya resultatmål ihop. Förutom detta tror vi också att du är en person som har god förståelse och intresse för att skapa nya, hållbara och kvalitativa kundrelationer.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Julia Wengse
Telefon 0768 72 57 77
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 11 okt 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/