Vi söker Testare/Quality Assurer till Visma Labs!

Vi söker Testare/Quality Assurer till Visma Labs!

Vi söker Testare/Quality Assurer med stora utvecklingsmöjligheter till Visma Labs!
Tycker du att den bästa biten av boken finns mellan raderna? Besitter du en förmåga att förklara det komplexa på ett enkelt sätt? Vill du arbeta med test i en agil miljö, med kollegor i världsklass och i en av Europas mest expansiva tech-koncerner?

Är du bra på att inte alltid följa instruktioner och vill bli bäst på test? Till vår partner Visma Labs söker vi just nu testare med kunskaper i .NET för placering på kontoret i Växjö.

Visma skapar marknadsledande produkter för att göra sina kunder framgångsrika i deras respektive löne- och HRM-processer. Som testare i Vismas utvecklingsorganisation kommer du att ha en nyckelroll för att säkerställa att tjänsterna levererar stort värde genom hög kvalitet i alla aspekter.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som testare/Quality Assurer kommer du att arbeta med HRM-system på företagsnivå för stora, privata och offentliga kunder. Du kommer att arbeta i ett agilt team med möjlighet att påverka i arbetet och där det krävs ett nära samarbete med utvecklare, business analysts och produktägare.

Vidare kommer du att ansvara för kvalitetssäkring, dvs. test av produktreleaser för att säkerställa att produkten som levereras håller hög kvalitet och uppfyller de funktionella krav som ställs. Du kommer att arbeta med analys, förtydligande och bidra vid prioritering av det som ska göras i systemet samt ha kontakt med support- och applikationskonsulter, tekniker och andra som hanterar Vismas system.

Det team du kommer ingå i arbetar med Vismas största kunder, här finner du många av Sveriges största privata företag inom flera olika sektorer.

På Visma finns det plats för dig att växa, både professionellt och som individ. Här arbetar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Visma tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. De pratar inte bara om den digitala utvecklingen - de leder den!

Din profil
För att trivas i rollen ser vi att du har:
  • Utbildning inom IT-relevant område eller likvärdig erfarenhet
  • Med fördel några års erfarenhet av test, eller en ambition att "bli bäst i test"!
  • God kommunikation i tal och skrift - både på svenska och engelska
  • En god förståelse för utveckling och är bekväm att röra dig inom .NET
  • En förmåga att se på upprepade manuella uppgifter som möjligheter att effektivisera arbetet genom automatisering och optimering
  • Sinne för detaljer, är analytisk, kvalitetsmedveten och en sann problemlösare
  • En positiv attityd, ett ansvarsfullt förhållningssätt, är prestigelös och en "teamplayer" som bidrar till en god atmosfär i ditt team
Vi erbjuder dig en professionell arbetsmiljö i ett inspirerade klimat där du har stora möjligheter att påverka din personliga utveckling. Du kommer att verka i en internationell miljö med hög innovationsnivå!

Övrig information

Placeringsort: Växjö

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstid: Heltid, Måndag - Fredag på dagtid

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

I den här tjänsten anställs du som konsult hos Maxkompetens, du kommer att arbeta på heltid hos Visma Labs. Frågor gällande tjänsten besvaras av rekryterare Kristin Grön på telefon 0470-78 80 54.

Är du den testare vi söker? Då ser vi fram emot din ansökan! Vi hanterar ansökningar löpande, så se till att skicka in din ansökan redan idag. Ansökningar via mail tas inte emot på grund av GDPR.

Om Oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om Visma
Vismas vision är att vara ledande i automatiseringen av affärsprocesser. För att åstadkomma detta följer vi vår mission: att främja europeisk konkurrenskraft i skapandet av tillväxt och effektivisering.

Våra kunder använder vår programvara, våra tjänster och vår kunskap för automatiseringen och hanteringen av affärsprocesser och vårt mål är att vara de bästa på att ta hand om och utveckla kunder oavsett storlek. Vi ger friheten till kunden att välja mellan programvara och tjänster och baserar våra internationella framgångar på lokal expertis.

På Visma brinner vi lika mycket för att utveckla våra kunder, som att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar.

På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Hos oss får du chansen att jobba i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vår tillväxt de senaste åren har formen av en brant backe. Vill du vara med och bygga vidare på den?
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 mars 2020 (22 dagar kvar)