Verktygstekniker sökes till Växjöföretag

Verktygstekniker sökes till Växjöföretag

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en Verktygstekniker till vår samarbetspartner i Växjö. Du kommer att utveckla samt arbeta med följdverktyg och du behöver ha erfarenhet av arbete med styrda maskiner och verktyg. Hos vår kund får du möjligheten att arbeta i en trivsam arbetsmiljö på underhållsavdelningen med kompetenta kollegor och utmanande samt utvecklande arbetsuppgifter.

Som Verktygstekniker kommer du att:
  • Serva, reparera och formbereda formverktyg.
  • Tillverkning av egna delar i underhållsarbetet.
  • Arbeta med manuell svarv och fräs.
Din profil
Vi vänder oss till dig som har tidigare arbetsliverfarenhet som verktygstekniker alternativt utbildning som verktygsmakare. Som person är du nogrann, engagerad, lösningsorienterad och trivs bäst när du får samarbeta med dina kollegor. Vi ser gärna att du beskriver i din ansökan vilka CAD-program du har tidigare erfarenhet av.

Övrigt
Placeringsort: Växjö
Omfattning: 100% dagtid
Varaktighet: Tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Känner du igen dig i beskrivningen? Sök redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan utsatt datum.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökningar via mail undanbedes.

Sista ansökningsdag
2018-11-29

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.