Verktygsmekaniker till Orthex Group i Tingsryd

Verktygsmekaniker till Orthex Group i Tingsryd

Verktygsmekaniker till Orthex Group i Tingsryd
Har du erfarenhet av skärande bearbetning som svarv eller fräs? Är du social och har lätt för att samarbeta med andra? Vill du arbeta på ett stabilt företag med härliga kollegor? Nu söker vi en Verktygsmekaniker till Orthex Group i Tingsryd!

Orthex Group är Nordens ledande tillverkare av hushållsprodukter. Målsättningen är att göra vardagen enklare för kunderna med hjälp av praktiska och hållbara hushållsprodukter.

Idag har Orthex Group kunder i över 40 länder på fyra kontinenter. Gruppen äger tre egna fabriker och lanserar en mängd funktionella produkter varje år. Orthex Group har tilldelats den prestigefyllda internationella utmärkelsen Red Dot Design Award för sin harmoniska nordiska produktdesign. Gruppens varumärken inbegriper SmartStore (förvaringsboxar), GastroMax (köksprodukter) och Orthex (ett stort urval av produkter för hemmet och trädgården). För närvarande har Orthex Group cirka 300 medarbetare och en total omsättning på 70 miljoner euro.

Miljöansvar är väldigt viktigt för oss och vi arbetar aktivt med hållbarhet. Den är en del av alla våra processer inom både produktion och logistikkedjan. Våra produkter är av högsta kvalitet och ska hålla i flera år och även årtionden. Vi arbetar ständigt med att hitta nya råmaterial och öka mängden återvunnet och biobaserat material till vår produktion.

Dina arbetsuppgifter
Som Verktygsmekaniker på Orthex Group arbetar du i en varierande och utvecklande miljö. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av förebyggande och akuta underhållsåtgärder av produktionens formsprutningsverktyg. Tillsammans med dina kompetenta kollegor hjälps ni åt och ansvarar för att dessa verktyg upprätthåller korrekt precision för att ge bästa förutsättningar till produktionen av Orthex produkter.

I arbetet förekommer även arbetsuppgifter som:
  • Rengöring av formsprutningsverktyg
  • Justering eller lagning av formsprutningsverktyg
Helgberedskap var 6:e vecka kan tillkomma i tjänsten på sikt.

Din profil
Vi söker dig som har intresse för kvalité och hantverk. För att vara aktuell för tjänsten som Verktygsmekaniker på Orthex Group ser vi att du har god social kompetens och trivs med att samarbeta med andra människor. Du är noggrann, gillar ordning och reda och drivs av att lära nytt.

Vidare krävs att du har:
  • Utbildning inom industri, teknik eller maskin på gymnasienivå som lägst
  • Mycket goda talkunskaper i svenska
Erfarenhet av liknande arbete inom tillverkningsindustrin, gärna plastindustri, ser vi som mycket positivt, dock inget krav för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som Verktygsmakare, skärande bearbetning som svarv och fräs (manuell) eller har arbetat som ställare.

Övrig information om tjänsten

Placeringsort: Tingsryd

Start: Efter överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare, 6 månader provanställning
Arbetstid:
Heltid, Vardagar 07-16, helgberedskap var 6:e vecka kan tillkomma i tjänsten på sikt

Lön: Individuell lönesättning

Orthex Group erbjuder dig en möjlighet till en långsiktig anställning i ett expanderande och stabilt företag med goda personalförmåner och härliga kollegor. Tycker du detta låter som nästa utmaning för dig? Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!

Orthex Group har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Isabelle Wallin på telefon: 0734-368102.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.