Verksamhetskonsult till HRM Software

Verksamhetskonsult till HRM Software

Verksamhetskonsult till HRM Software
Har du en djup systemförståelse och drivs av att utveckla löne- och HR-processer i större företag? Söker du ett bolag som ligger i absolut framkant med marknadens mest intressanta erbjudande för HR-/löneområdet? Vill du jobba med intressanta kunder och starka varumärken som verkar i intressanta branscher? Vi söker dig som vill arbeta som verksamhetskonsult på HRM Software i Växjö.

HRM Software har idag Sveriges senast utvecklade HR-/lönesystem för stora och krävande organisationer. Systemet hanterar lön, personella resurser samt tid och bemanning. Innovativt, personligt och tillgängligt - precis som ett HR-/lönestöd ska vara!

Det går bra för HRM Software. I takt med nya krävande uppdrag behöver de därför förstärka med ny och erfaren kompetens. Brinner du för kritiska affärssystem, verksamhetsutveckling och tydliga resultat finns det en god chans att du känner dig hemma här! På kontoret i Växjö arbetar drygt 60 drivna, erfarna och hängivna medarbetare med olika bakgrunder.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetskonsult kommer du arbeta med att etablera HRM Softwares HR-/lönesystem ute hos kunder. Du kommer genomföra förstudier för att få en djupare förståelse för kundens processer och behov av systemstöd, sätta upp nytt processtöd hos kund, säkerställa integrationer mot externa system samt genom workshops säkerställa att kunden kan använda det nya processtödet. Du kommer även bidra med testinsatser av systemet samt vid behov göra vissa dokumentationsinsatser.

Som verksamhetskonsult på HRM Software har du en viktig roll i företaget då du kommer arbeta väldigt nära systemen och "dyka" ner ordentligt, vilket gör det viktigt att du tycker system är roligt och utvecklande att arbeta med. Tjänsten innebär även resor till viss del då du kommer behöva arbeta i storstadsregionerna några gånger per månad och med organisationer i olika storlek och i olika branscher. Viktigt för HRM Software är att du brinner för system och ser en långsiktig utveckling.

Din profil
Det här jobbet passar dig som är systemorienterad och nyfiken på kraftfulla systemlösningar. Du har erfarenhet av HR-/lönesystem sen tidigare och en känsla för att driva ett gott affärsmannaskap. Vidare har du ett stort kundfokus, är samarbetsorienterad och brinner för möten med andra människor.

HRM Software kommer lägga stor vikt vid personlighet, men erfarenhet och kompetens inom system är ett krav för att axla rollen som verksamhetskonsult.

Övrigt

Placeringsort: Växjö

Omfattning: 100% dagtid

Varaktighet: Tillsvidare

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

I den här rekryteringen har HRM Software valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Kristin Grön på 0470-78 80 54. Vänta inte med din ansökan utan gå vidare till vår hemsida och ansök tjänsten så snart som möjligt.

Ansökningar via mail undanbedes.

Om Oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden. Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen. Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning. Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön. SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhälsa.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (5 dagar kvar)