VS-montör sökes till familjeföretag i Växjö

VS-montör sökes till familjeföretag i Växjö

VS-montör sökes till familjeföretag i Växjö
Har du erfarenhet som VS-montör och vill ta dig an nya utmaningar i ett företag präglat av en genuin teamkänsla? Vi på Maxkompetens söker nu i samarbete med kund en VS-montör som vill arbeta hos ett mindre och härligt familjeföretag i centrala Växjö.

Dina arbetsuppgifter
Som VS-montör arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både hos privatperson som entreprenad. Ingen dag är därmed den andra lik! I arbetet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder.

Arbetsuppgifterna innebär:
  • Installation och montering av anläggningar inom VS.
  • Reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar.
Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kollegor, beställare och leverantörer.

Som anställd är du den del av teamet, där alla arbetar tillsammans för bästa resultat. Våra anställda har såklart även tillgång till friskvård, försäkring och vi arbetar kontinuerligt med att våra medarbetare skall trivas och må bra på arbetet. Vi är ett litet och lokalt företag som alltid arbetar framåt tillsammans.

Din Profil
Vi ser gärna att du som söker har mångårig erfarenhet som VS montör. Du skall ha ambitionen och viljan att utveckla dina kunskaper samt ha lätt för att kommunicera. Vi ser att du som söker pratar flytande svenska.

Då den ena dagen sällan är den andra lik ser vi att du drivs av utmaningar och är en kreativ problemlösare. Du är bra på att upprätthålla god kontakt med kunder och sträcker gärna ut en hjälpande hand till dina kollegor. Vi är ett litet arbetsteam som värdesätter prestigelöshet och flexibilitet. Du vill arbeta i ett företag med härliga kollegor som alltid ställer upp för varandra.

Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten.

Övrig information om tjänsten:

Placeringsort: Växjö och Alvesta

Arbetstid: måndag-fredag, 07:00-16:00

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt kollektivavtal.

För den här tjänsten ansvarar Maxkompetens för anställningsprocessen. Du kommer till en början att anställas som konsult hos Maxkompetens men för rätt kandidat finns det mycket goda chanser för fortsatt anställning hos vår kund. Frågor gällande tjänsten besvaras av konsultchef Lisa Andersson på telefon 076-618 79 40.

Känner du dig lockad av ovan beskrivning? Ansök gärna om tjänsten så snart som möjligt då urvalet sker löpande.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden.

Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen. Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning. Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön. SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhälsa.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (25 dagar kvar)