Utvecklare inom inbyggda system till BSR

Utvecklare inom inbyggda system till BSR

Utvecklare till BSR, C++ /inbyggda system
Söker du en utvecklande roll inom programmering där du får mycket eget ansvar och kan påverka de interna processerna? Lockas du av varierande arbetsuppgifter och att programmera hårdvarunära tillsammans i ett team? Då har vi ditt drömjobb! Vi söker dig som är i början av din karriär eller har hunnit samla på dig några år inom området för direktrekrytering till BSR.

BSR är ett högteknologiskt företag och marknadsledande inom området optimering av bilmotorer för prestanda och miljö. Vi erbjuder professionell trimning till flertalet europeiska bilmodeller, bl.a. med den av BSR utvecklade trimteknologin PPC Turning System. Vi har hög kompetens och erfarenhet inom programmering, motor-och emissionsteknik och har sedan 1991 utfört optimering av styrprogram för bilmotorer. Komplett testutrustning och egenutvecklade program för emulering och optimering gör oss till marknadsledande. Vi har även egen produktutveckling.

Det går bra för BSR. I takt med att vi växer behöver vi förstärka med ytterligare en person inom utveckling för att fortsatt kunna ge bästa servicen till våra kunder. Brinner du för hög kvalité, programmering och att jobba hårdvarunära finns det en god chans att du kommer trivas hos oss! Läs gärna mer på www.bsr.se

Arbetsuppgifter
Som programmerare på BSR kommer du jobba i ett utvecklingsteam om 5 personer och få omväxlande utmaningar. Vi har komplexa projekt som kan löpa på under flera år och förutom programmering så kommer tjänsten omfatta hårdvarunära arbetsuppgifter som tex modifiera hårdvara och löda.

Din profil
Det här jobbet passar dig som är strukturerad i din kod och gillar problemlösning. Du har troligtvis med dig en utbildning inom programmering och gillar elektronik. Du har god förmåga att driva ditt eget arbete framåt och har inte några problem att be om hjälp när det behövs. Vi ser att du har ett brinnande intresse för programmering och gärna egna projekt hemmavid. Som sökande måste du ha kunskaper av C/C++ som programmeringsspråk och ha erfarenhet av att programmera mot inbyggda system. Vi vill att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har fördjupad kunskap inom elektronik och/eller bilar, särskilt mikrokontrollers, och om du har varit i kontakt med Assembler-programmering. Har du dessutom erfarenhet av kommunikationsgränssnitt som tex CAN så är det väldigt användbart, men inget krav.

Övrigt
Placeringsort: Växjö
Omfattning: 100% dagtid
Varaktighet: Tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Känner du igen dig i ovanstående? Hör av dig till oss redan i dag!

I den här rekryteringen har BSR valt att samarbeta med Maxkompetens. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Kristin Grön 0470-78 80 54. Vänta inte med din ansökan utan gå vidare till vår hemsida och ansök tjänsten så snart som möjligt.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda.

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar.

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (3 dagar kvar)