Underhållstekniker till Spaljisten i Åseda

Underhållstekniker till Spaljisten i Åseda

Tekniskt intresserad och sugen på en ny utmaning? Vill du arbeta på ett expansivt företag där du får möjlighet att utvecklas och ta mer ansvar? Då har vi tjänsten för dig! För Spaljisten i Åseda söker vi nu dig som vill arbeta som Underhållstekniker med inriktning mot automation!

Dina arbetsuppgifter
Som underhållstekniker ansvarar du med dina kollegor för reparation, övervakning, underhåll och nyinstallation av den tekniska och automatiskt styrda maskinparken. För detta arbete krävs åtgärder som görs i PLC system. Du ansvarar också för lagerhanteringen (ellager). Kontakt med leverantörer och kunder sker löpande.

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta tillsammans i team men också självständigt. Under tiden som underhållstekniker kommer ansvar och befogenheter öka löpande tillsammans med dig och dina ambitioner!

Din profil
Vi söker dig som brinner för el och teknik! Vi vill att du har genomfört en gymnasieutbildning, gärna inriktning mot automation eller teknik. Du har goda kunskaper och vet hur man effektivt arbetar i PLC-system. Det är meriterande om du sedan tidigare har kunskap inom automation, pneumatik, hydraulik och mekatronik. Personliga egenskaper som vi värdesätter hos dig som underhållstekniker är bland annat att du ska vara prestigelös, initiativtagande, självständig, stresstålig och att du ska vara kreativ samt komma med egna idéer. Vidare ska du kunna vara flexibel för förekommande arbetsuppgifter och kunna prioritera bland dessa.

Du behöver kunna tala och skriva obehindrat på svenska, engelska och tyska är meriterande. Vi ser gärna att du har baskunskaper i Officepaketet.

Du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men är nu redo att ta dina kunskaper till en ny nivå. I denna tjänst finns det goda möjligheter att utvecklas inom organisationen och växa tillsammans med Spaljisten.

Övrig information
Placeringsort: Åseda
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid, Måndag - fredag, andra tider kan förekomma.
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning

Har du intresse av ovan arbetsuppgifter och känner igen dig i profilbeskrivningen skicka in din ansökan snarast eller kontakta rekryteringsansvarig. Vi kommer att tillsätta tjänsten så snart vi har hittat rätt person.

Spaljisten har för denna tjänst valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Ansvarig rekryterare är Isabelle Wallin på Maxkompetens. Har du frågor gällande tjänsten kontaktar du Isabelle på tel. 0734-368102. Detta är en rekrytering till kund och du blir anställd av Spaljisten.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda.

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar.

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om Spaljisten
Spaljisten, med produktion i Åseda, grundades år 1975. Tack vare våra 140 medarbetare levererar vi varje år 2100 fullastade lastbilar med perfekt folierade spånskivor till våra kunder. Sortimentet består idag av både enstycksförpackade folierade produkter och komplexa möbler. Sedan mitten av 1980-talet är Spaljisten en leverantör till IKEA. Spaljisten är FSC certifierade och har alltid nästa generation och vår närvaro på jorden i åtanke när vi producerar våra produkter. Spaljisten AB ingår i koncernen Surewood Industries AB, en stor träförädlingskoncern där även KG-list AB och Anebyhusgruppen AB ingår.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (12 dagar kvar)