Truckförare sökes till Orthex Group Tingsryd!

Truckförare sökes till Orthex Group Tingsryd!

Truckförare sökes till Orthex Group Tingsryd!
Orthex Group har en lång tradition av att tillverka och marknadsföra hushållsprodukter. Gruppen, som idag drivs som ett enda företag, omfattar Sveico AB (grundat 1914), Hammarplast Consumer AB (grundat 1947) och Oy Orthex AB (grundat 1955). Tillsammans har man mer än 230 års erfarenhet av att tillverka hushållsprodukter av hög kvalitet.

Dina arbetsuppgifter
Trivs du med att arbeta i en tillverkande miljö? Vill du vara en del av teamet i Tingsryd? För tjänsten som truckförare vänder vi oss till dig som trivs med att arbeta i en tillverkande miljö. Tidigare erfarenhet inom industri är meriterande men inget krav för tjänsten.

Din profil
Du som person är positiv, ansvarsfull, strukturerad och driven. Du trivs och motiveras av att arbeta med kvalité och arbetar gärna i grupp. Goda kunskaper i svenska är ett krav för tjänsten. Truckkort är ett krav och det är meriterande om du har trucktyp B4 (höglyftande plocktruck). Bor du ej i Tingsryd ser vi gärna att du som söker har B-körkort och tillgång till bil.
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placeringsort: Tingsryd
  • Omfattning: Heltid, två skift
  • Arbetstid: Måndag- fredag
  • Lön: Enligt Kollektivavtal
Du kommer att arbeta som konsult via Maxkompetens. Orthex Group har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor så kontakta gärna Lisa Andersson, Konsultchef Maxkompetens på tel: 0766-61 87 940.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden.

Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen. Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning. Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön. SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhälsa.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (11 dagar kvar)