Testare sökes till NATEK Power System i Älmhult

Testare sökes till NATEK Power System i Älmhult

Testare sökes till NATEK Power System i Älmhult
NATEK Power Systems är ett starkt växande elektronikföretag som grundades 1993 i Älmhult. Innanför dörrarna i Älmhult-fabriken konstruerar samt tillverkar vi batteriladdare till både den civila och militära marknaden världen över. Gillar du felsökning och känner dig redo för ett nytt arbete som testare? Då är det här är tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter
Som testare hos NATEK kommer du främst att arbeta med att:
  • Testa enligt provningsföreskrift alla enheter i, av överordnad chef, anvisad produktionsbatch.
  • Fylla i statistik för utfört testarbete.
  • Arkivera eventuella provningsprotokoll för utfört testarbete.
  • Åtgärda produkter som upptäcks avvika från ställda krav.
  • Utföra reparationer och service på, av överordnad chef, anvisade enheter och därefter fylla i reklamationsformulär.
Din profil
Du som söker ska ha tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom tillverkningsindustrin samt elektronikerfarenhet. För att lyckas i denna tjänst bör du även i ett tidigare arbete ha felsökt kretskort samt utfört reparationer och fyllt i reklamationsformulär.

Vi ser gärna att du som söker har kunskaper i Office-paketet samt vana att arbeta i ett affärssystem. Monitorkunskaper är meriterande. Goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Som person är du nyfiken, analytisk och har ett intresse för felsökningar. Du förstår vikten av ett noggrant och strukturerat arbete och strävar alltid efter att göra ett bra jobb. Vi ser även att du som söker är en lagspelare som trivs med och motiveras av att arbeta med förbättringsarbete.

Övrigt:

Arbetsort: Älmhult

Start: Oktober eller enligt överenskommelse.

Arbetstid: Måndag-fredag, dagtid

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

I denna tjänst har NATEK valt att samarbeta med Maxkompetens. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Madelene Svaleklev, på

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökningar via mail tas inte emot med hänvisning till GDPR.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.