Teknisk säljare till ITK Envifront

Teknisk säljare till ITK Envifront

Teknisk Säljare till ITK Envifront
Söker du en utvecklande roll inom teknisk försäljning där du får mycket ansvar och kan påverka säljprocesserna? Lockas du av varierande arbetsuppgifter och att hitta den perfekta tekniska lösningen för varje kund? Är du dessutom en naturlig lagspelare? Då har vi ditt drömjobb som säljare hos oss!

Vi söker dig som är i början av din karriär eller har hunnit samla på dig några år inom området för direktrekrytering till ITK Envifront.

ITK Envifront är en ledande leverantör av produkter och tjänster inom luft- och rökgasrening till industrin. Vi erbjuder allt från analyser och rekommendationer till produkter, projektering och leverans av kompletta entreprenader. Vår största marknad är de nordiska länderna och norra Europa där ITK Envifront levererat luftvårdsteknik i över 60 år. Vi har nyligen etablerat oss på den asiatiska marknaden och har en tydligen målsättning att växa internationellt ytterligare.

Vi växer snabbt, vilket innebär att vi har kapacitet för nya inspirerande projekt och behöver förstärka med ny kompetens. På kontoret i Växjö är vi dag 7 drivna och erfarna medarbetare med olika bakgrund som alla brinner för teknik och att utveckla affären och nyttan för våra kunder. Brinner du för tekniska produkter, verksamhetsutveckling och tydliga resultat så finns det en god chans till att du känner dig hemma här! Läs gärna mer om oss på www.itk-envifront.se

Arbetsuppgifter
Som säljare på ITK Envifront kommer ditt dagliga arbete att gå ut på hitta nya kunder och utveckla nuvarande kunder.

Tjänsten omfattar främst följande arbetsuppgifter:
  • Ringa och träffa företag för att sälja våra tekniska lösningar
  • Vara kundens bollplank och ta fram lösningar på kundens problem
  • Offerera, följa upp och säkerställa att vi får order
  • Bygga långsiktiga relationer med våra nuvarande kunder
  • Hitta nya kunder
  • Sälja ny teknik och presentera våra produkter
Då vi är ett kreativt expanderande bolag erbjuder vi dig att växa och utvecklas med oss! Vi arbetar tillsammans i team och förväntar oss att du alltid är redo att hjälpa till där det behövs. Dina åsikter och ditt arbete kommer vara viktiga för oss.

Din profil
Det här jobbet passar dig som är tekniskt kunnig och brinner för att göra affärer . Du är en naturlig teamspelare med stort kundfokus och en uthållighet då det ofta är långa och komplexa försäljningsprocesser som gäller. Din tekniska kunnighet är viktig för att skapa förtroende hos kund och vi ser gärna att du är utbildad ingenjör.

Vi erbjuder dig en intressant personlig utveckling med möjlighet till stor egen påverkan av arbetssituationen. Vi erbjuder vidare en miljö där du kommer att kunna arbeta med kunder i varierande storlek och i olika branscher. Viktigt är att du vill utvecklas långsiktigt tillsammans med ITK Envifront då vi befinner oss i en mycket spännande tillväxtresa.

Övrigt

Omfattning: 100% dagtid

Varaktighet: Tillsvidare

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Känner du igen dig i ovanstående? Hör av dig till oss redan i dag! I den här rekryteringen har ITK Envifront valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nathalie Petersson 0470-78 80 54. Vänta inte med din ansökan till sista ansökningsdag utan gå vidare till vår hemsida och ansök tjänsten så snart som möjligt.

Sökord: säljare, försäljning, Account Manager, Key account Manager, teknisk säljare, industrisäljare, produktionssäljare, ITK Envifront

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Koncernbolaget MoxieTech Group AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MOXI och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 feb (19 dagar kvar)