Teknisk projektledare sökes till Visma

Teknisk projektledare sökes till Visma

Teknisk projektledare med kundkontakt sökes till Visma
Det här jobbet passar dig som är systemorienterad och har en känsla för kundkontakter. I rollen har du möjlighet att arbeta brett där du både får arbeta med teknik, produkt och projektledning. Troligtvis jobbar du med systemutveckling i dag och vill jobba i en bredare roll med kundkontakt. Är du utvecklingsinriktad och vill jobba i ett företag som kännetecknas av innovation och goda utvecklingsmöjligheter? Vill du arbeta med kundanpassningar och implementering av HRM-system? Då bör du fortsätta läsa.

Visma har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Du kommer anställas direkt av Visma.

På Visma Enterprise jobbar vi med verksamhetskritiska lösningar som hjälper våra kunder att arbeta smartare. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi söker dig som brinner för kvalité och gillar att arbeta i projekt där du får förena teknik med projektledning avseende kundanpassningar.

Dina arbetsuppgifter
Som teknisk projektledare hos oss på Visma har du en mycket viktig roll i processen för leverans inom vårt HRM- system HR-plus 8. Du ingår i ett team om elva kompetenta kollegor som arbetar med tekniska uppdrag såsom kundanpassningar, kundunik utveckling, integrationer m.m. På ett innovativt och nytänkande sätt är ditt uppdrag att tekniskt projektleda delprojektet konvertering där du planerar interna och kundens resurser i syfte att kartlägga, dokumentera och utföra uppdraget kopplat till vårt HRM system.

Dina främsta arbetsuppgifter som teknisk projektledare kommer vara att:
  • Planera och utföra enligt projektplan, samt konvertera data till HR-plus 8.
  • Driva ständiga förbättringar kring leveransen.
  • Tillsammans med kunden och applikationskonsulter driva arbetet framåt med Workshops och andra aktiviteter.
I rollen har du möjlighet att arbeta brett där du både får jobba med teknik, produkt och projektledning. Du arbetar i nära samarbete med kunden samt leverans- och utvecklingsavdelningen där ni fångar upp de behov som uppstår. Utöver detta ansvarar du tillsammans med teamet för att utveckla och ständigt förbättra arbetsprocesserna kopplat till delprojektet.

Din profil
I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och gärna delar med dig av din kunskap. Vi ser att du är initiativtagande och har en god problemlösningsförmåga. Du kanske arbetar som systemutvecklare men känner att du vill ta steget vidare mot teknisk projektledning. Du trivs med att jobba i en leveransprocess där du lägger stor vikt vid att leverera effektivt med hög kvalitet.

Som sökande ska du ha följande:
  • En högskole-/universitetsexamen inom datavetenskap/ systemvetenskap/ programvaruteknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
  • Kompetens inom SQL server och T-SQL/PL-SQL.
  • Erfarenhet av systemutveckling.
  • Erfarenhet inom C#.Net
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Övrig information

Placeringsort: Växjö, alternativt Stockholm

Arbetstid: Vardagar 08-17, med möjlighet till flex

Omfattning: Tillsvidare

Lön: Individuell lönesättning

Start: Omgående

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Visma Enterprise har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Nathalie Petersson på telefon 0733 20 56 35.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Visma
Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Skrivet av närmaste chef: "Hej! Mitt namn är William Johansson och jag är ledare för utvecklingsteamet som bygger kundunika lösningar för vår HRM-produkt HR-Plus 8. Jag brinner för att skapa högpresterande team där måndagsmorgnar är något att se fram emot. Förutom det tycker jag det är extra viktigt med balans mellan arbetsliv/privatliv och att ha en grym lagkänsla. I teamet jobbar utvecklingskonsulter med diverse fokusområden med ett stort helhetsansvar. Jag söker efter dig som både tycker att det är kul att koda i C#.NET men som även tycker om att agera som projektledare och ha kundkontakter. Jag ser fram emot din ansökan!"
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 24 juni 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.