Teknisk projektkoordinator till JLT Mobile Computers i Växjö

Teknisk projektkoordinator till JLT Mobile Computers i Växjö

Teknisk Projektkoordinator till JLT Mobile Computers i Växjö
Vill du arbeta på ett växande företag som vill se sina anställda växa i samma takt? Uppskattar du varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar? Till JLT Mobile Computers söker vi nu en Teknisk projektkoordinator som har en god förmåga att hitta lösningar och på ett strukturerat sätt koordinera både externa och interna projekt.

Låter detta intressant så tveka in på att ansöka om tjänsten redan idag, urvalet sker löpande

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Koordinator blir du en del av utvecklingsavdelningen på JLT Mobile Computers i Växjö. Du ansvarar för att aktivt sträva efter att ärenden och projekt sköts på ett effektivt och korrekt vis. Vilken typ av projekt du arbetar med varierar, det kan handla om interna projekt men även externa som exempelvis kundimplementationer. Du har kontinuerlig kontakt med dina kollegor inom utvecklingsavdelningen och övriga medarbete inom JLT Mobile Computers. Vid behov kommer du även vara behjälplig i ärenden som faller under andra kategorier inom utvecklingsavdelningen. Du erbjuds ett arbete med mycket eget ansvar, många bollar i luften och varierande arbetsuppgifter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:
  • Ansvar för att driva tekniska projekt, både interna och externa
  • Avstämning och återkoppling av befintliga projekt för uppföljning och åtgärder
  • Avrapportering till R&D Manager, samt andra avdelningar inom företaget beroende på projekt
  • Säkerställa och utveckla interna projektrutiner
  • Dagliga administrativa uppgifter
Din profil
Vi söker dig som är kommunikativ och har en god förmåga till samspel med andra. Du uppskattar noggrannhet och struktur i ditt arbete och är engagerad i varje uppgift du åtar dig. Vi ser gärna att du tar för dig och är självgående i ditt arbete- hellre göra fel än att inte göra något alls! Du gillar tanken på att problem är till för att lösas och du driver dig hela tiden framåt mot förbättring. JLT Mobile Computers arbetar med internationella kunder och det är därför viktigt att du behärskar god engelska i både tal och skrift. Ett starkt intresse för teknik/ IT ser vi som en självklarhet hos dig som söker tjänsten.

Som teknisk projektkoordinator erbjuds du en spännande tjänst i en framgångsrik och platt organisation!

Övrig information

Ort: Växjö

Omfattning: heltid

Start: Snarast eller enligt överenskommelse

Varaktighet: provanställning med anställning hos Maxkompetens. Chans att anställas direkt hos JLT Mobile Computers efter en tids inhyrning är god för rätt person.

Låter det intressant? Ansök tjänsten snarast möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nathalie Petersson 0470-78 80 54.

Om JLT Mobile Computers
JLT Mobile Computers är en världsledande internationell leverantör av datorer för krävande arbetsmiljöer. Våra datorer präglas av mycket hög tillförlitlighet i påfrestande yrkesmiljöer inom exempel transport, gruvdrift, militär verksamhet och lagerhantering. Det går bra för JLT Mobile Computers. I takt med att vi växer behöver vi förstärka med ytterligare en person inom projekt och utveckling för att fortsatt kunna växa och fortsatt ge våra kunder bästa produkterna på marknaden.

Brinner du för hög kvalité, elektronik/ IT och har ett ordningssinne finns det en god chans att du kommer trivas hos oss!

Läs gärna mer på www.jltmobile.com/

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Koncernbolaget MoxieTech Group AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MOXI och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Administration, Koordinator, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (7 dagar kvar)