Systemarkitekt till JLT Mobile Computers

Systemarkitekt till JLT Mobile Computers

Systemarkitekt till JLT Mobiles Computers
JLT Mobile Computers är en ledande utvecklare av stryktåliga mobila datorer för professionellt bruk i de tuffaste miljöerna. Datorerna utvecklas och tillverkas i Sverige och är kännetecknade av mycket hög driftsäkerhet trots fuktighet, damm, vibrationer, elektromagnetiska fält eller extrema temperaturer, vilket gör dem väl lämpade för användning inom områden som transport, lager/logistik, skogsbruk, gruvdrift, automation, militär- och räddningsfordon samt hamnar. Datorerna designas och utvecklas med stor omsorg i varje detalj, allt ifrån komponentval och användarinterface till installation- och underhållskostnad, för att möta kundernas krav på utrustning som klarar hårda påfrestningar över lång tid.

JLT:s kunder finns över hela jordklotet med tyngdpunkt i USA och Europa. På huvudkontoret i Växjö sker utveckling, service och administration. Genom ett amerikanskt dotterbolag med huvudkontor i Phoenix, Arizona, säljkontor i Stockholm samt på ett flertal sajter i USA och ett starkt partnernätverk som tillhandahåller kompletta lösningar och lokal support erbjuder JLT sina produkter på den globala marknaden.

JLT söker nu en systemarkitekt till huvudkontoret i Växjö!

Dina arbetsuppgifter
Som systemarkitekt på JLT har du ett brett helhetstänk och trivs att arbeta såväl kundorienterat som IT-inriktat. Du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i utvecklingsteamet, och arbetar för att uppnå bästa funktionalitet på produkten. JLT ska erbjuda sina kunder största möjliga driftsäkerhet och för att passa i rollen som systemarkitekt har du goda kunskaper i Microsoft C#, Microsoft SQL samt Microsoft Azure.

Utöver dessa kompetenser har du erfarenhet av att utföra tester, kunskap kring WebAPI-teknologier samt erfarenhet av React.Js. Du ansvarar för utveckling av lösningar som svarar till verksamhetens affärsutmaningar och behov samt säkerställer att det ligger i linje med organisationens riktlinjer och standarder.

Din profil
Som person är du engagerad, kommunikativ och prestigelös. Du trivs att arbeta såväl självständigt som i team, och vill gärna kombinera en strategisk höjd på ditt arbete med programmeringskunskaper.

Du kommer arbeta i ett utvecklingsteam på 5 personer med olika kompetensbakgrunder och sitta i företagets ljusa och fräscha lokaler på Norremarksområdet i Växjö. Du ska trivas på en arbetsplats där det är högt i tak och där du får komma med egna förslag om förbättringar och förändringar i verksamheten. Du som söker brinner för att ta ansvar och mår bra i en självständig roll.

Då JLT är ett bolag med internationell verksamhet och engelska som koncernspåk, ser vi därför att du är bekväm att uttrycka dig obehindrat i tal och skrift.

Låter det som ett jobb för dig? Varmt välkommen in med din ansökan, så berättar jag mer!

Övrigt
Placeringsort: Växjö
Omfattning: 100% dagtid
Varaktighet: Tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Känner du igen dig i ovanstående? Hör av dig till oss redan i dag!

I den här rekryteringen har JLT Mobile Computers valt att samarbeta med Maxkompetens. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Kristin Grön 0470-78 80 54. Vänta inte med din ansökan utan gå vidare till vår hemsida och ansök tjänsten så snart som möjligt.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda.

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar.

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (10 dagar kvar)