Svetsare? Se hit!

Svetsare? Se hit!

Svetsare? Se hit!
Är du en duktig svetsare och har erfarenhet av MIG, MAG eller TIG? Nu söker vi dig som är noggrann och arbetsvillig till vår kund i Alvesta. Vill du vara med på resan och arbeta på företaget vars vision är att bli ledande inom Sverige med att tillverka och montera påbyggnationer? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
För den här tjänsten kommer du tillhöra detaljavdelningen och arbeta tillsammans med 5 andra svetsare. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att tillverka detaljer till lastbilsfordon. Varje kundorder är speciell vilket betyder att du behöver anpassa ditt arbete och använda dina svetskunskaper efter ritning.

Arbetet innefattar även:
  • Kapning och skärning av olika komponenter
  • Manuell svets - MIG/MAG, ibland även TIG.
Arbetet är förlagt måndag-fredag 07:00-15:45.

Din profil
Vi tror att du som söker har några års erfarenhet av liknande arbete och kunskaper inom manuell svetsning. Du har goda kunskaper i verktygshantering och gillar att arbeta med detaljer. När du utför arbetsuppgifter är du noggrann, tålmodig och vill alltid leverera ett bra resultat.

För att trivas är det viktigt att du är social och självständig. Det är också viktigt att du kan samarbeta tillsammans med dina kollegor eftersom du kommer tillhöra ett team med andra medarbetare.

Vidare ser vi att du pratar och skriver obehindrat på svenska samt har körkort och tillgång till bil.

Övrig information
  • Placeringsort: Alvesta
  • Start: Omgående
  • Arbetstid: Heltid, till fredag 07:00-15:45.
  • Lön: Enligt kollektivavtal.
I det här uppdraget samarbetar kundföretaget med Maxkompetens, du kommer till en början att anställas som konsult hos Maxkompetens med mycket goda chanser för fortsatt anställning direkt hos företaget. Frågor gällande tjänsten besvaras av konsultchef Isabelle Wallin på 0734-368102.

Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag!

Ansökningar via mejl undanbedes.

Om kundföretaget
Kundföretaget startades 1976 och tillverkar olika typer av påbyggnader till fordon efter kundernas egna önskemål. Bland annat tillverkas flak och skåp men även specialbeställda kranar eller lastväxlare monteras i deras rymliga lokaler i Alvesta. Deras familjära kultur har lett till låg personalomsättning och präglas av deras fokus på kund, medarbetare, kvalité, miljö och hållbarhet.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (2 dagar kvar)