Supportkonsult till HRM Software

Supportkonsult till HRM Software

Supportkonsult till HRM Software
HRM Software har idag Sveriges senast utvecklade HR-/lönesystem för stora och krävande organisationer. Systemet hanterar lön, personella resurser samt tid och bemanning. Innovativt, personligt och tillgängligt - precis som ett HR-/lönestöd ska vara!

Det går bra för HRM Software och i takt med nya krävande uppdrag behöver de därför förstärka med nya kompetenser. HRM Software söker nu en supportkonsult som kommer vikariera för en befintlig medarbetare. Vikariatet pågår under 1 år med goda möjligheter för förlängning.

På kontoret i Växjö är dem cirka 60 drivna, erfarna och hängivna medarbetare med olika bakgrund.

Arbetsuppgifter
Som supportkonsult på HRM Software har du en tät dialog med våra kunder. Din primära arbetsuppgift är problemlösning relaterat till vårt lön- och HR-system. Våra kunder är oftast väl bevandrade i sin systemuppsättning och vänder sig först till oss när de stöter på problem av lite mer avancerad karaktär eller behöver förändra något i systemet.

Du kommer ingå i en grupp om ca 8 personer som präglas av tätt samarbete och tät dialog. Glädje och omtanke om kollegor och kunder kännetecknar gruppen.

Din profil
Det här jobbet passar dig som är serviceinriktad och som har ett tydligt fokus på kundens bästa. Att snabbt kunna förstå struktur och logik i system kommer hjälpa dig mycket och har du dessutom erfarenhet som löneadministratör eller på annat sätt förvärvad kompetens inom löneområdet är detta ett stort plus.

Du som person trivs där vägen till beslut är kort. Om variation och omväxling ger dig positiv energi och stimulans kommer du att trivas hos oss på HRM Software. Din strävan att utvecklas inom lön- och HR-området kommer ge dig stora utvecklingsmöjligheter.

Övrigt
Placeringsort: Växjö
Omfattning: 100% dagtid
Varaktighet: Vikariat under 1 år med goda möjligheter till förlängning
Lön: Individuell lönesättning tillämpas

I den här rekryteringen har HRM Software valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Kristin Grön på 0470-78 80 54. Vänta inte med din ansökan utan gå vidare till vår hemsida och ansök tjänsten så snart som möjligt.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (12 dagar kvar)