Studentmedarbetare sökes till Staples i Växjö!

Studentmedarbetare sökes till Staples i Växjö!

Studentmedarbetare sökes till Staples i Växjö!
Staples Solutions är den ledande leverantören av arbetsplatsprodukter, tjänster och lösningar för små, medelstora och stora företag i Europa. Tack vare de integrerade lösningarna är Staples Solutions det självklara valet för att tillgodose behoven för arbetsplatser både i dag och i morgon.

Staples Solutions bedriver verksamhet i 17 länder i Europa och huvudkontoret ligger i Amsterdam. Den nordiska verksamheten har 1500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Det nordiska huvudkontoret finns i Borås och centrallager för Sverige och Danmark finns i Växjö där cirka 15 tjänstemän och 80 lagermedarbetare arbetar.

Vill du veta mer om Staples besök gärna deras hemsida på www.staples.se.

Dina arbetsuppgifter
Som medarbetare hos Staples kommer din främsta arbetsuppgift vara plock och pack av produkter samt sedvanligt lagerarbete så som truckkörning. Under arbetsdagen förekommer det lyft av tyngre produkter.

Din profil
Som person är du noggrann, snabb och engagerad, Du motiveras av att arbeta i en verksamhet där tempot är högt och där alla medarbetare är delaktiga. Vi förutsätter även att du som söker är flexibel, ansvarsfull och inte främmande för att hoppa in med kort varsel vid tex, sjukdom. Liknande erfarenheter är meriterande men inget krav.

Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil då arbetstiderna är tidiga morgnar alternativ kvällspass fram till 20:00. Som medarbetare hos Maxkompetens ser vi gärna att du är flexibel med din tillgänglighet och kan tänka sig att arbeta i snitt 2-3 dagar i veckan.

Till denna tjänst vänder vi oss till dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola eller Komvux. Du kommer vara anställd som konsult av Maxkompetens men arbeta hos Staples i Växjö.

Övrig information
  • Arbetstider: Dagtid alt kvällstid, mån- fredag
  • Placeringsort: Växjö
  • Start: Omgående
  • Lön: enligt kollektivavtal
Låter jobbet intressant för dig? Vänta inte med din ansökan utan skicka in den redan i dag! Vi tillämpar löpande urval för denna rekrytering och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Staples har för denna tjänst valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Ansvarig rekryterare är Lisa Andersson, Maxkompetens. Har du frågor om tjänsten ring 0470-78 80 51.

Ansökan via mail eller telefon undanbedes.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden.

Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen. Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning. Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön. SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhälsa.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Extrajobb, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (11 dagar kvar)