Studenter sökes för extrajobb till ATEA

Studenter sökes för extrajobb till ATEA

Drivna och engagerade studenter sökes till ATEA Logistics i Växjö!
Till vår samarbetspartner ATEA Logistics i Växjö söker vi studenter för sedvanligt logistikarbete. Arbetet innefattar bland annat orderplock, Paketering och kvittenssignering.

Din profil
Du som söker är student och har för målsättning att studera minst 1 år till. Vi ser gärna att du är en anpassningsbar och arbetsam person som kan arbeta cirka två till tre dagar i veckan/snitt.

Som person är du en god lagspelare som inte är rädd för att hugga i när det behövs och som arbetar mycket noggrant. Det centrala är att du är arbetsvillig, flexibel och kan vara beredd på att hoppa in med kort varsel.

Till denna tjänst vänder vi oss till dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra under vår och sommar. Som student räknas du som är antagen och inskriven på universitet, högskola eller Komvux. Registreringsintyg är ett krav för eventuell anställning.

Övrigt
Placeringsort: Växjö

Start: Enligt överenskommelse.

Arbetstid: Varierande dagtid/kvällstid.

Lön: Enligt kollektivavtal.

Urval och intervjuer sker löpande och platserna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

ATEA Logistics har för denna tjänst valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Ansvarig rekryterare är Lisa Andersson på Maxkompetens. Har du frågor gällande tjänsten kontaktar du Lisa på tel. 0470-78 80 51. Detta är ett bemanningsuppdrag och du kommer vara anställd som konsult av Maxkompetens men arbeta som konsult hos ATEA.

Ansökningar via mail undanbedes.

Om Oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 maj 2019 (14 dagar kvar)