Studenter sökes för extraarbete

Studenter sökes för extraarbete

Dina arbetsuppgifter
Är du student och behöver extra pengar under studietiden? Då har vi extrajobbet för dig!
Vi på Maxkompetens söker nu dig som studerar minst 50 % och känner att du har möjlighet att jobba extra vid sidan av dina studier.
Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara plock och pack samt sedvanligt lagerarbete.

Du kommer vara anställd som konsult av Maxkompetens men uthyrd till vår kund i Växjö & Alvesta området.
Uppdraget är extra vid behov på ca 2-3 dagar i veckan.

Till denna tjänst vänder vi oss till dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola eller Komvux.

Din profil
Som person är du är noggrann, snabb och engagerad. Vi förutsätter även att du är flexibel och ansvarsfull och inte främmande för att hoppa in med kort varsel. Liknande erfarenheter är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil.

Är du den vi söker? Sök redan idag då tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag
2018-09-27

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Kontaktperson Lisa Andersson
Telefon 0470 78 80 51
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.