Studenter sökes för extraarbete till Emballator Växjöplast!

Studenter sökes för extraarbete till Emballator Växjöplast!

Studenter sökes för extraarbete till Emballator Växjöplast!
Emballator Växjöplast utvecklar och tillverkar kapsyler till flera av Nordens och Världens ledande varumärken. Vår drivkraft är att hjälpa våra kunder att bli valda, när produkten möter er kund. Vår utvecklingsavdelning har en rad framgångar i Norden med att designa och utveckla kapsyler som bidrar till identitet, funktion och försäljning.

Maxkompetens söker nu i samarbete med Emballator Växjöplast dig som studerar och vill arbeta extra under din studietid. I rollen som studentmedarbetare hjälper du till att tillverka, kontrollera och leverera produkter enligt givna arbetsunderlag.

Dina arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna som extramedarbetare handlar om att kontrollera och säkerställa att rätt kvalité uppnås, att sträva efter att uppnå uppsatta mål och att arbeta med ständiga förbättringar.

I Arbetet förekommer det även viss truckkörning.

Din Profil
Vi söker dig som vill arbeta inom tillverkningsindustrin där fokus ligger på kvalité och långsiktighet med ett hållbart perspektiv. Har du någon form av industribakgrund är detta klart meriterande, likaså truckerfarenhet för A+B.

Som person är du öppen, social och arbetsvillig. Du har lätt för att lära och är en mycket god lagspelare. Vidare har du ett brett tekniskt intresse och är villig att bygga på ditt CV.

Till denna tjänst vänder vi oss till dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra under vår och sommar. Som student räknas du som är antagen och inskriven på universitet, högskola eller Komvux. Registreringsintyg är ett krav för eventuell anställning.

Övrig information
  • Placeringsort: Växjö
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Varierande dag, kväll samt natt.
  • Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Maxkompetens.

Låter jobbet intressant för dig? Vänta inte med din ansökan utan skicka in den redan i dag! Vi tillämpar löpande urval för denna rekrytering och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Emballator Växjöplast har för denna tjänst valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Ansvarig rekryterare är Lisa Andersson, Maxkompetens. Har du frågor om tjänsten ring 0470-78 80 51.

Ansökningar via mail undanbedes.

Om Oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden.

Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen. Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning. Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön. SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhälsa.

Om Emballator
Emballator Växjöplast utvecklar och tillverkar kapsyler till flera av Nordens och Världens ledande varumärken.

Vår drivkraft är att hjälpa våra kunder att bli valda, när produkten möter er kund. Vår utvecklingsavdelning har en rad framgångar i Norden med att designa och utveckla kapsyler som bidrar till identitet, funktion och försäljning.

Vi har förmånen att ha långa relationer med många av våra kunder. Det tar vi som ett bevis på att man uppskattar vårt nära samarbete, flexibilitet och konkurrenskraftiga erbjudande. Det har gjort oss till en av Nordens ledande kapsyltillverkare.

Vi finns i Växjö och tillverkningen sker i klassade produktionslokaler för både livsmedel och läkemedel. Vi är kvalitetscertifierade enligt 9001:2008 sedan år 1994 och miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004 sedan år 2000. Under år 2014 certifierade vi oss gentemot FSSC 22000 för att ytterligare stärka upp vårt arbete gällande livsmedelssäkerhet.

Emballator Växjöplast är medlem i Nordisk Bioplastförening.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (23 dagar kvar)