Studenter med truckkort sökes för extrajobb!

Studenter med truckkort sökes för extrajobb!

Studenter med truckkort sökes för extra arbete vid sidan av studierna och under sommaren!
Är du student idag, har truckkort och letar efter ett roligt extrajobb under sommaren med möjlighet till fortsatt jobb under hösten? Är du flexibel och gillar att arbeta i team? Sök till oss redan idag!

För kunds räkning söker vi nu studenter som vill arbeta några vardagar i veckan vid sidan av studierna på lager. Vi söker studentmedarbetare till kunder i och straxt utanför Växjö!

Vänligen notera! Till denna tjänst vänder vi oss till dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra under vår och sommar. Som student räknas du som är antagen och inskriven på universitet, högskola eller Komvux. Registreringsintyg är ett krav för eventuell anställning.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer få möjlighet att arbeta på ett av våra kundföretag. Arbetet innefattar till största del att köra truck samt plock och pack av produkter. Tyngre lyft kan förekomma men du kommer huvudsakligen att använda din truck i dessa situationer.

Du kommer arbeta tillsammans i team med andra trevliga kollegor som värdesätter lagarbete!

Din profil

Dina personliga egenskaper är viktiga för att trivas i rollen som lagerarbetare hos vår kund. Du som söker är noggrann och prestigelös samt gillar att arbeta i team där man hjälps åt för att nå uppsatta mål. Det är också viktigt att du trivs med att arbeta i högt tempo och är bekväm med att släppa det du för stunden håller på med för att hjälpa till där det behövs.

Då du i huvudsak kommer köra truck är det ett krav att inneha truckkort A1-4, vänligen specificera i din ansökan hur erfaren truckförare du är. Det är meriterande om du har behörighet för både A + B. Vidare ser vi att du talar och skriver obehindrat på svenska.

Körkort och tillgång till bil är att föredra men det går också att åka kommunalt.

Övrigt

Behovet hos kund kan variera från vecka till vecka vilket ställer krav och förväntningar på att du som person är flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel.
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Sysselsättningsgrad: timanställning. ca 1-3 dagar per vecka efter kundens behov med möjlighet till heltid under sommaren.
  • Arbetstid: Vardagar, 07:00-16:00.
  • Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Till denna tjänst vänder vi oss till dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra under sommar. Som student räknas du som är antagen och inskriven på universitet, högskola eller Komvux. Registreringsintyg är ett krav för eventuell anställning.

För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos vår kund i Växjö.

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag! Vid frågor kontakta oss på

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 30 aug 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.