Student sökes till en livsmedelsindustri i Moheda

Student sökes till en livsmedelsindustri i Moheda

Är du student och vill arbeta extra i produktionen på en livsmedelsindustri i Moheda?
Tillsammans med kund söker Maxkompetens i Växjö dig som är intresserad av ett arbete vid sidan av studierna i produktion på en livsmedelsindustri i Moheda. Som produktionsmedarbetare kommer du delta i samtliga arbetsuppgifter i den dagliga driften, däribland packning av livsmedel.

Din profil
Vill du arbeta på en mindre och familjär industri? Är du ambitiös, har lätt att följa instruktioner och har en hög arbetsmoral? Är du redo att ta i och vill börja arbeta på ett nytt jobb nu?

I denna tjänst söker vi dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du kommer få hjälpa till i produktionen på företaget för att täcka eventuella sjukdomar eller under perioder då det är extra högt tryck, såsom innan jul. För att kunna ta dig ut till arbetsplatsen är det viktigt att du som söker har B-körkort samt tillgång till bil. Du är social, har lätt för att samarbeta och lyssna samt är prestigelös i ditt arbete.

Har du tidigare erfarenhet eller utbildning inom livsmedel ser vi det som meriterande, dock är det inget krav för tjänsten.

Övrigt information om tjänsten
  • Placeringsort: Moheda
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Arbetstid: Vardagar, dagtid - vid behov
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • Krav: Svenska i tal och skrift.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av MaxKompetens. Låter jobbet intressant för dig? Vänta inte med din ansökan utan skicka in den redan i dag. Vi tillämpar löpande urval för denna rekrytering och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdatum. Frågor gällande tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare, Madelene Svaleklev på telefon

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 25 nov 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.