Student med truckkörkort? Arbeta extra på Hall Miba i Alvesta!

Student med truckkörkort? Arbeta extra på Hall Miba i Alvesta!

Student med truckkörkort? Arbeta extra på Hall Miba i Alvesta!
Har du truckkörkort? Är du studerande och vill tjäna extra pengar under studietiden? Trivs du med att arbeta på ett familjärt och mindre företag? Vi har ditt nästa extrajobb!

Hall Miba är ett grossistföretag med lager i Alvesta och säljer snabbrörliga konsumentartiklar, så som spolar- och grillvätska, till bensinstationer och dagligvaruhandeln.

Dina arbetsuppgifter
Som medarbetare på Hall Miba kommer du att arbeta med plock och pack av produkter. Du kommer också att köra truck. Du är del av ett litet team med god sammanhållning och högt i tak, under arbetsdagen förekommer det lyft av tyngre produkter.

Dina arbetstider är förlagda dagtid under måndag - fredag och du kommer schemaläggas veckovis. Som medarbetare på Maxkompetens ser vi gärna att du är flexibel med din tillgänglighet och kan tänka sig att arbeta i snitt 2-3 dagar i veckan.

Din profil
Som person är du noggrann, snabb och engagerad. Du motiveras av att arbeta i en verksamhet där tempot är högt och där alla medarbetare är delaktiga. Vi förutsätter även att du som söker är flexibel, ansvarsfull och inte främmande för att hoppa in med kort varsel vid tex, sjukdom.

Liknande erfarenheter är meriterande men inget krav. Du har truckkort och också gärna körkort samt tillgång till egen bil. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Till denna tjänst vänder vi oss till dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola eller Komvux. Du kommer vara anställd som konsult på Maxkompetens men arbeta hos Hall Miba i Alvesta.

Övrig information
  • Arbetstider: Dagtid, måndag- fredag
  • Krav: Truckkort A (meriterande är erfarenhet av både A + B)
  • Placeringsort: Alvesta
  • Lön: Timlön enligt kollektivavtal
Låter jobbet intressant för dig? Vänta inte med din ansökan utan skicka in den redan i dag! Vi tillämpar löpande urval för denna rekrytering och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Hall Miba har för denna tjänst valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Ansvarig rekryterare är Isabelle Wallin, Maxkompetens. Har du frågor om tjänsten ring 0734- 368102.

Ansökningar via mail undanbedes.

Om Oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Koncernbolaget MoxieTech Group AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MOXI och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om Hall Miba
Hall Miba är ett grossistföretag som väljer att gå sin egen väg. Efter att ha renodlat sin verksamhet och skapat en hållbar inriktning för framtiden, står de starkt rustade för nya affärer. Hall Miba säljer snabbrörliga konsumentartiklar till bensinstationer och dagligvaruhandeln . Med lång och gedigen erfarenhet i bagaget utvecklar dem ständigt produktkunskap såväl som leveranssystem och exponeringsmetoder.Dem kan sina produkter, rätt och slätt. Något dem gärna förmedlar vidare till sina kunder!

Alla deras medarbetare är på något sätt involverade i inköp eller försäljning, samtidigt som alla har sina specialkompetenser. Många av de anställda har utvecklats inom företaget och har därmed unika kunskaper om hela verksamheten.

Känslan är familjär, och att ingen annan arbetsplats är som Hall Miba, är något dem är stolta över!

Läs mer på www.Hallmiba.com
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 29 jan 2020 (9 dagar kvar)