Spelgrafiker sökes till IGT i Växjö

Spelgrafiker sökes till IGT i Växjö

Spelgrafiker sökes till IGT i Växjö
Gillar du att teckna, illustrera och skapa med digitala verktyg? Känner du att "det där skulle jag kunna göra minst lika bra" när du t.ex. spelar ett spel eller ser på en bra film? Om svaret är JA, då kan IGT vara din framtida arbetsplats.

Till IGT i Växjö söker vi dig som brinner för grafik och illustrationer och vill vara med och designa casinospel för spelautomater i världsklass. Du kommer ingå i ett team om fyra personer där alla har en gemensam nämnare - grafik.

Som anställd kommer IGT erbjuda dig en god arbetsmiljö där du som medarbetare kommer att kunna påverka både struktur och arbetssätt. IGT är ett företag med stora karriärmöjligheter. Läs gärna mer på https://www.igt.com/

Dina arbetsuppgifter
Vår nya spelgrafiker kommer att vara en grundpelare i produktionen och det är viktigt att du är en lösningsfokuserad lagspelare som förstår vad kunden vill ha. Du har tidigare jobbat med grafik, främst med att illustrera, designa och animera. Du är kreativ och klarar av att tillverka högkvalitativ grafik ifrån grunden.

Ditt arbete kommer att vara relativt självständigt och därför tror vi att du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Arbetet kräver goda kunskaper i Photoshop och After Effects, samt ett brinnande intresse för illustrationer och animationer. Det är till din fördel om du klarar av att jobba i olika 3D-verktyg.

Avdelningen som du kommer att tillhöra tillverkar i huvudsak slotspel för den europeiska marknaden. Goda kunskaper i engelska är därför ett krav.

Din profil
Vi söker dig som brinner för det kreativa skapandet och det visuella uttrycket. Du har en god servicekänsla, trivs att arbeta i team och tilltalas av att arbeta datadrivet i din produktion för att uppnå största möjliga effekt. Det är ett stort plus om du tidigare arbetat i spelbranschen, men inget krav.

Vi ser gärna att du som söker har en relevant akademisk utbildning, men samtidigt har vi ett öppet sinne för talanger oavsett tidigare bakgrund. Det viktigaste är att du är passionerad för grafik och älskar att rita/illustrera!

Vi ber dig bifoga din grafiska portfölj i din ansökan.

Övrig information
  • Placeringsort: Växjö
  • Start: Efter överenskommelse
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid, dagtid måndag - fredag
  • Lön: Individuell lönesättning tillämpas
IGT har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos IGT i Växjö. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Hanna Berkesi via mail

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Växjö
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.