Senior Teknisk konsult till Visma i Växjö

Senior Teknisk konsult till Visma i Växjö

Senior Teknisk konsult till Visma i Växjö
Vill du arbeta i ett stort internationellt bolag och har ett intresse för teknik och service? Har du erfarenhet av serviceinfrastruktur och applikationsdrift? Då har vi drömjobbet för dig i en av Europas mest expansiva IT-koncerner!

Dina Arbetsuppgifter
Som teknisk konsult kommer du tillhöra ett team på 16 medarbetare som tillsammans arbetar med felsökning av kundens system, teknisk installation och uppgradering. I din roll kommer du installera och underhålla företagets HR/lönesystem och applikationer samt kommunicera med kunder, främst via digitala verktyg. Du kommer dessutom hantera kravställning, övervaka applikationer, konfigurera servrar och finnas som stöd vid projektfrågor.

Utöver ovan nämnda arbetsuppgifter kan du även arbeta med:
  • Säkerhetsarbete
  • Ärendehantering
  • Teknisk projektledning
På Visma erbjuds en professionell arbetsmiljö i ett inspirerande klimat där du har stora möjligheter att påverka din personliga utveckling. Du kommer verka i en internationell miljö med hög innovationsnivå.

Din profil
Som person har du ett högt driv, tar gärna initiativ till utveckling både i teamet och personligt samt har ett noggrant arbetssätt. Du har en god kommunikationsförmåga och ser värdet i att leverera mot kunder. Vidare är du prestigelös och en teamplayer som bidrar till en positiv atmosfär i ditt team. Då du kommer ha daglig kontakt med kunder bör du vara serviceinriktad och ha förmågan att förmedla teknisk kunskap.

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha följande kvalifikationer:
  • Windows Server & SQL
  • Erfarenhet av serverinfrastruktur
  • Erfarenhet av applikationsdrift
  • Högskole-/universitetsexamen inom teknik/IT eller motsvarande kunskaper från ett arbete.
Då kommunikationen med kunder utgör en stor del av tjänsten ska du även vara flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Har du erfarenhet av molntjänster (Azure eller AWS), erfarenhet av projektledning eller utveckling är det meriterande.

På Visma finns det plats för dig att växa, både professionellt och som individ. Här arbetar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet och företaget ser långsiktigt på sina medarbetare.

Övrig information

Placeringsort: Växjö

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstid: Kontorstider

Lön: Individuell lönesättning

Visma har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Madelene Svaleklev på

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.