Säljande konsultchef, Maxkompetens Växjö

Säljande konsultchef, Maxkompetens Växjö

Dina arbetsuppgifter
Har du en passion för människor och relationer tillsammans med affärsmannaskap? Vill du agera under eget ansvar och utgöra en central funktion på ett lokalkontor där teamandan är en framgångsfaktor och engagemanget glöder? Då ser jag mycket fram emot att höra av dig!

Din roll hos oss
Som konsultchef är du ansvarig för att driva och utveckla befintliga och nya kundrelationer. Du tillsätter konsulter på de uppdrag du säljer in vilket innebär att du genomför intervjuer och rekryterar personal till vår bemanningsverksamhet. Du matchar rätt profil till rätt uppdrag i rätt tid och gör aldrig avkall på kvalitet och kundnärhet. Du har fullt personalansvar för konsulterna där du driver lön- och utvecklingssamtal samt tillhörande personalrelaterad administration. Med ett gott och tydligt ledarskap förstärker du ryktet om Maxkompetens som attraktiv arbetsgivare i branschen.
Lokalt på Maxkompetens erbjuder jag dig en del av ett kontor på I11 där du får stor påverkansgrad och delaktighet i de beslut som tas. Som chef lämnar jag dig ett stort fritt eget ansvar men finns alltid närvarande när så behövs och jag brinner för att se framgången hos kunder och kollegor. Dina kollegor är kompetenta och erfarna med hög nivå på ambition och kvalitet - hoppas detta är en miljö du kommer trivas i!

Nationellt på Maxkompetens finner du en snabbfotad organisation med korta beslutsvägar. En tydlig framåtanda och spännande digitaliseringsprocess, utbyte och samarbete mellan de olika kontoren bl a konferenser och den årliga kickoffen är några av höjdpunkterna som ger många goda skratt, nya erfarenheter och ökad gemenskap.

Din profil
Med dig till oss har du har ett antal års arbetslivserfarenhet inom service och personalnära arbete som kan appliceras på ovan beskrivning. Ditt intresse för person, relation och arbetsmarknad är stort. Att du är van vid att använda telefon och dator som dina främsta arbetsredskap förutsätter vi tillsammans med krav på körkort.

Du trivs som bäst i mötet med andra människor och har lätt för att skapa och bygga långsiktiga relationer med både kunder och konsulter. Du är affärsinriktad och lyhörd med god förmåga att kunna anpassa erbjudanden mot kundens behov och önskemål. För att lyckas i tjänsten krävs att du har ett starkt inre driv, är resultatinriktad och engagerad. Du gillar att ingå i ett mindre team där samarbete, gemenskap och prestigelöshet på hög nivå krävs.

Ring mig mer än gärna så berättar jag mer om din vardag hos oss, teamet och vad som krävs för rollen. Det finns ingen anledning att vänta med att skicka mig din ansökan, jag kommer jobba löpande med urvalet. Senast den 20/6 vill jag dock ha din ansökan. Jag nås på 0733-205631 eller jonas.lundegard@maxkompetens.se Hoppas vi hörs!

Hälsningar Jonas, Kontorschef Växjö.

Sista ansökningsdag
Den 20 juni 2018

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Kontaktperson Jonas Lundegård
Telefon 0733-205631
Område Växjö
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.