QA Engineer / Testare VÄXJÖ

QA Engineer / Testare VÄXJÖ

QA Engineer/ Testare
Vill du jobba i ett Växjöbaserat företag som levererar mjukvara i världsklass? Har du erfarenhet/ utbildning inom testning? Brinner du för problemlösning och vill vidare i din karriär? Då är det här tjänsten för dig!

Softwerk är ett snabbväxande bolag med passion för att utveckla mjukvara/ IT-system åt våra uppdragsgivare och för våra egna produkter och tjänster. Vi utmanar dagligen oss själva för att kunna erbjuda våra kunder de mest värdefulla och innovativa lösningarna på marknaden. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med medarbetare från hela världen. För oss är allting möjligt.

Läs gärna mer på www.softwerk.se

Din Profil
För denna tjänst söker vi dig som gillar att samarbeta med andra i team, är driven och kommer med nya idéer. Du gillar att få nya utmaningar och är noggrann i ditt arbete.

Vi vill att du som sökande har följande:
  • Förståelse av teststrategier och metoder
  • Erfarenhet av funktionell testning, enhetstestning, integreringstestning, recessionstestning, UI-testning och back-end-testning
  • Erfarenhet i alla faser av testlivscykeln från testplanering till felspårning
  • Erfarenhet av att utveckla ramverk för automationstester
  • Erfarenhet av manuell och automatisk testning
  • Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på engelska
Verktyg:

Selenium, Jenkins, Youtrack, RESTAssured, Protractor, Appium, Espresso, Spoon, Java, SQL, JavaScript, HTML, XML, TestNG, ReportNG

Erfarenhet/ Utbildning:

Eftergymnasial utbildning inom Datavetenskap eller likvärdig jobberfarenhet

Övrigt

Anställning: Tillsvidareanställning

Omfattning: 100 % dagtid

Lön: Individuell lönesättning

Placeringsort: Växjö

Softwerk har för denna tjänst valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Ansvarig rekryterare är Nathalie Petersson, Konsultchef Maxkompetens. Har du frågor om tjänsten ringer du 0470-78 80 54. Jag vill att Du ansöker om tjänsten redan i dag då rekrytering sker löpande!

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden. Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen. Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning. Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön. SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhälsa.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb (22 dagar kvar)