Platsansvarig Småland Padel Society

Platsansvarig Småland Padel Society

Platsansvarig till Alvesta Padel Society!

Älskar du padel? Brinner du för träning och hälsa? Gillar du att få folk att trivas och har glimten i ögat? Då har Småland Padel Society ett drömjobb för dig!

Småland Padel Society har Smålands modernaste padelanläggningar baserade i Alvesta, Nybro, Oskarshamn, Växjö och till sommaren även i Färjestaden. Vi erbjuder Padelspel på generösa öppettider samt träning med instruktör. Utöver det arrangerar vi tävlingar, events och andra arrangemang för såväl privatpersoner som företag.

Småland Padel Society är mer än bara en träningsanläggning, det är en mötesplats för människor som gillar träning och glädje i en premiummiljö. Vi vill ge våra kunder mer än bara träning, här ska även finnas tid för avkoppling och gemenskap och därför har det lagts ned mycket tanke och medel på att skapa trivsamma utrymmen att hänga i. Vårt mål är att hallen inte bara ska vara ett ställe man åker till för att lira. Vår förhoppning är att vi tillsammans ska skapa en padelcommunity där man gillar att snacka med varandra, ha kul med varandra, att man utvecklar samt utmanar varandra. Läs gärna mer på https://www.padelsociety.se/

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att driva verksamheten på vår anläggning i Alvesta genom att utveckla affärer och sälja våra produkter till såväl privatpersoner som företag. Vi ser gärna att du kan eller är intresserad av att instruera på planen och leda utbildningar.

Tjänsten innebär stort eget ansvar där dina kreativa idéer kommer välkomnas!
Dina arbetsuppgifter skapar vi tillsammans, vår tanke med rollen är:
  • Driva all verksamhet mot privatpersoner och företag, därmed ansvara för relationer och nätverkande med våra kunder samt företagspartners
  • Bygga vidare på den trivsamma atmosfären i hallen
  • Driva och utveckla våra ligaspel
  • Sköta om hallen med allt vad det innebär
  • Skapa roliga och anpassade events för våra kunder med fokus på att ha kul
  • Organisera barn- och ungdomsträning
  • Inköp samt försäljning av varor i shopen och varuautomaterna
Tjänsten är omväxlande och vi erbjuder en oerhört stimulerande och rolig miljö där vi har ett högt tempo. Med ett leende på läpparna hjälper vi våra medlemmar och kunder till ett friskare och mer hälsosamt liv. Du kommer även att få hjälpa till att utveckla och bygga upp vår verksamhet i Växjö då vi öppnar upp Växjö Padel Society om några veckor.

För att ansöka till tjänsten vill vi att du mailar oss en video på dig själv samt ditt CV, se instruktioner längre ned.

Din Profil
Vi söker dig som brinner för träning och hälsa. Du måste ha erfarenhet av padel/ racketsport sedan tidigare, du behöver dock inte vara proffs. Det viktigaste är ditt engagemang och att du är serviceminded ut i fingerspetsarna. Du kan vara kille eller tjej, ung eller äldre. Det är din personlighet och ditt driv att skapa en unik miljö som är avgörande.

För att du ska lyckas i rollen som Platsansvarig ser vi att du är driven, prestigelös och strukturerad. Du måste vara ansvarsfull och våga ta egna initiativ. Du ska ha intresse av försäljning och att utvecklas vidare inom området. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete anses det som meriterande men inget krav.

Eftersom vi huvudsakligen kommunicerar med våra kunder via sociala medier behöver du vara van användare av dessa och kunna uttrycka dig väl i skrift.

Du har körkort så att du kan ta dig mellan våra anläggningar vid behov.

Övrig information om tjänsten

Tycker du att tjänsten som Platsansvarig för Alvesta Padel Society är rätt för dig? Vi ser fram emot din ansökan med video!

För att ansöka vill vi att du mailar ditt CV och en video om ca 30-45 sekunder innehållande:
  • Kort presentation om dig själv
  • Varför du är rätt för tjänsten och vad du kan erbjuda
Maila din ansökan till

Placeringsort: Alvesta och vid behov stötta upp i Växjö

Start: Efter överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: Heltid, arbetstiderna varierar beroende på event, turneringar etc

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Detta är en rekryteringsprocess vilket innebär att du kommer anställas direkt av Smålands Padel Society.

Smålands Padel Society har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens Isabelle Wallin via mail:

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök redan idag!

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Växjö
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 mars 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.