Operatör för datakapningsmaskin till KG List i Norrhult

Operatör för datakapningsmaskin till KG List i Norrhult

Operatör för datakapningsmaskin till KG List i Norrhult
Har du erfarenhet av arbete inom träindustri och besitter ett tekniskt intresse? Är du redo för en ny roll hos ett expansivt företag där det finns stora möjligheter att påverka? Till KG list i Norrhult söker vi nu dig som vill arbeta som operatör för deras nya datakapare. Är det du?

KG list är idag Sveriges största limfogstillverkare i lövträ. De har kunder inom olika branscher såsom kök, möbel, bad, snickeri, dörrar och trappor. Bolaget har gått starkt senaste åren och satsar stort på framtiden. Företaget är idag 40 anställda och omsätter ca 130 miljoner kronor.

Dina arbetsuppgifter
För att ta sig till nästa nivå gällande kvalité, utbyte och effektivitet har KG-list strategiskt valt att investera i en kaplinje med hyvel och Woodeye som du, tillsammans med en kollega, kommer ansvara för. Anställningen inleds därför med två veckors utbildning inom Woodeye direkt hos leverantören. Du kommer att arbeta som operatör och jobba med att få bäst utbyte och effektivitet i linje. Mestadels består produktionen av lövträ som björk och ek. Hos KG list kommer du få möjlighet att arbeta i en omväxlande miljö med moderna maskiner. Genom DS-styrning sker prioritering av kommande arbetsorder.

I din roll får du möjlighet att påverka och utveckla användandet av automatiserade maskiner för att ständigt förbättra arbetet och produkterna. Tjänsten är långsiktig och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Du som söker är prestigelös och lyhörd som person. Vidare har du ett stort driv och en hög arbetsmoral. I ditt arbete kommer du tillsammans med en kollega att ansvara för och driva kaplinjen, vilket gör att det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga.

För att trivas i tjänsten har du ett tekniskt intresse och förstår vikten av att leverera bra kvalitet. Du har även en god träkunskap och drivs av att arbeta mot ständig förbättring, vilket gör att du gärna tar egna initiativ. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är det starkt meriterande.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Övrig information om tjänsten
Du som blir aktuell för den här tjänsten erbjuds stora möjligheter till att påverka ditt arbete och din framtida utveckling i rollen. Du kommer under dina första 6 månader arbeta som konsult via Maxkompetens med mycket goda möjligheter till fast anställning direkt hos kund.

Placeringsort: Norrhult

Start: September 2021

Varaktighet: Tillsvidare. 6 månaders provanställning tillämpas

Arbetstid: Dagtid, måndag-torsdag 06.40-16.10, fredag 06.40-13.00

Lön: Enligt kollektivavtal

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Madelene Svaleklev, Konsultchef på Maxkompetens på

Ansökan via mejl undanbedes med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.