Maskinoperatörer för nattskift sökes till Växjöföretag!

Maskinoperatörer för nattskift sökes till Växjöföretag!

Maskinoperatörer för nattskift sökes till Växjöföretag!
Maxkompetens söker nu i samarbete med kund i centrala Växjö maskinoperatörer för ständigt nattskift. I rollen som maskinoperatör har du ansvaret för att tillverka, kontrollera och leverera produkter enligt givna arbetsunderlag.

Dina arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna handlar om att kontrollera och säkerställa att rätt kvalité uppnås, att sträva efter att uppnå uppsatta mål och att arbeta med ständiga förbättringar. I Arbetet förekommer det även viss truckkörning.

Din Profil
Vi söker dig som vill arbeta inom tillverkningsindustrin där fokus ligger på kvalité och långsiktighet med ett hållbart perspektiv. Har du någon form av industribakgrund är detta klart meriterande, likaså truckerfarenhet för A+B.

Som person är du öppen, social och arbetsvillig. Du har lätt för att lära och är en mycket god lagspelare. Vidare har du ett brett tekniskt intresse och är villig att bygga på ditt CV och bredda ditt kontaktnät. Körkort och tillgång till bil är ett plus.

Övrigt
Start: Omgående, introduktion och upplärning kommer ske inom kort.

Placeringsort: Växjö

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Ständig natt, 5 skift

Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Maxkompetens. För rätt person finns det goda chanser att bli anställd av kund efter en tids inhyrning.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida www.maxkompetens.se.

Ansökningar via mail undanbedes.

Om Oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden.

Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen. Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning. Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön. SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhälsa.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 apr (14 dagar kvar)