Maskinoperatör till företag i Växjö

Maskinoperatör till företag i Växjö

Erfaren maskinoperatör till företag i centrala Växjö!
Är du en person som värderar glädje och samarbete som viktiga förhållanden? Vill du jobba heltid på en industri beläget centralt i Växjö? Maxkompetens söker nu i samarbete med kund i Växjö en skicklig maskinoperatör för arbete dagtid med tillträde omgående. Skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I arbetet som maskinoperatör kommer du på ett ansvarsfullt sätt arbeta med att övervaka maskiner i produktionen. I arbetet ingår också korrigering efter behov och ritningsläsning samt felsökning.

Vidare kan det även förekomma tyngre lyft och truckkörning i arbetet.

Din profil
Vi vänder oss till dig som trivs i en produktiv miljö. Som person är du engagerad, ambitiös och har en vilja att lära. Du ser dig själv som en flexibel person som även är praktiskt lagd.

Vidare är du trygg i dig själv, gillar ordning och reda liksom har lätt för att samarbeta med dina kollegor, samtidigt som du är självgående.
Vi tror att du som söker jobbet gillar problemlösningar och att vara kreativ för att utveckla dig själv och växa med företaget.

Du som söker den här tjänsten har tidigare maskinerfarenhet, har du tidigare arbetat inom stålindustrin anses det som meriterande. Då du kommer arbeta efter ritning har du kunskaper inom ritningslära samt behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Du som söker innehar truckkort (A+B) samt traverskort. Vidare har du baskunskaper inom datorhantering för att lättare kunna sätta dig in i maskinarbetet.

Låter detta som din nästa utmaning? Ansök redan idag!

Övrig information
  • Placeringsort: Växjö
  • Arbetstid: Dagtid måndag - fredag
  • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders inledande visstidsanställning
  • Lön: Enligt kollektivavtal
Du kommer att arbeta som konsult via Maxkompetens och vara uthyrd till kund med möjlighet till att bli anställd direkt hos kund. Har du frågor kring tjänsten, mejla till

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan via mejl undanbedes.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 9 aug 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.