Maskinoperatör sökes till vår kund Emballator Växjöplast!

Maskinoperatör sökes till vår kund Emballator Växjöplast!

Maskinoperatör till dag och kvällsskift sökes till Emballator Växjöplast!
Maxkompetens söker nu i samarbete med Emballator Växjöplast i Växjö maskinoperatörer för dag och kvällsskiftet. I rollen som maskinoperatör har du ansvaret för att tillverka, kontrollera och leverera produkter enligt givna arbetsunderlag.

Dina arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna handlar om att kontrollera och säkerställa att rätt kvalité uppnås, att sträva efter att uppnå uppsatta mål och att arbeta med ständiga förbättringar. I Arbetet förekommer det även viss truckkörning.

Din Profil
Vi söker dig som vill arbeta inom tillverkningsindustrin där fokus ligger på kvalité och långsiktighet med ett hållbart perspektiv. Har du någon form av industribakgrund är detta klart meriterande. Du gillar att ha ansvar och är duktig på att kommunicera.

Du som söker har truckbehörighet L1-L4 och B1-B4.

Vi söker dig som vill arbeta ständig dag, måndag till fredag 07:00-15:45 eller ständig kväll, måndag till fredag 15:35-23.30.

Som person är du öppen, social och arbetsvillig. Du har lätt för att lära och är en mycket god lagspelare. Vidare har du ett brett tekniskt intresse och är villig att bygga på ditt CV och bredda ditt kontaktnät. Körkort och tillgång till bil är ett plus.

Övrigt
  • Start:Omgående, introduktion och upplärning kommer ske inom kort.
  • Placeringsort: Växjö
  • Arbetstid: Ständig dag eller ständig kväll
  • Lön: Enligt kollektivavtal
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Maxkompetens. Låter jobbet intressant för dig? Vänta inte med din ansökan utan skicka in den redan i dag. Vi tillämpar löpande urval för denna rekrytering och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansvarig rekryterare är Lisa Andersson, Maxkompetens. Har du frågor om tjänsten ring 0470-78 80 51.

Ansökningar via mail undanbedes.

Om Oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden.

Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen. Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning. Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön. SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhälsa.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (20 dagar kvar)